sobota 16. júna 2018

Ćo ja a čistiaca kefa?

Ahojte:)
Kedysi som bola proti čistiacim pomôckam na tvár. Myslela som si, že pleť sa s ňou stane citlivejšou. Avšak, keď som vyskúšala čistiacu kefu od značky Beuer, doslova som si ju zamilovala. Čistenie pleti patrí medzi moje rituály a je dôležitou súčasťou starostlivosti o pleť.

Beuer FC 45- napájanie na batérie, dvojstupňová rotácie kefky, vodeodolný - možno ho používať aj v sprche. Vlastnosti a popis výrobku: čistiaca kefa pre každodennú starostlivosť o pleť; 4 krát dôkladnejšie než čistenie rúk; 2 stupne rotácie; jemný kefový nástavec. Skladá sa: 1x kefka na čistenie pleti FC 45 1x kefový nástavec 1 návod na použitie 2x batéria AAA 1,5 V

Pleť po čistení bola hladká, príjemná a po dlhšom používaní sa menej vyskytovali vyrážky. Nečakajte však, že pleť sa hneď napraví. Ja ho používam zhruba 3-4 mesiace. Manipulácia s prístrojom bola ľahká, takže určite sa netreba na nej nič učiť. Mala 2 spôsoby: pomalšie čistenie a rýchlejšie. Práve takéto vecičky sú dobré i na cesty alebo dovolenky. Zmestia do každej kozmetickej tašky. Určite môžem podotknúť i pre pánov je čistiaca kefa určená. Chlapom sa tiež objaví sem tam akné, čiže treba iba vyskúšať. Sami uvidíte, či bude pre vás prínosom.

Použitie: Na mokrú pleť aplikujeme gél, pomaly čistíme pleť. Nezabudnime na všetky miesta okolo nosu, brada, líca atď. Môžeme viackrát prejsť po tvári. Čistíme 5-10min. podľa potreby. Nakoniec opláchneme.
Tip: Môžete si čistiť pleť každý deň!

2 komentáre: