streda 15. novembra 2017

Kniha Styl

Ahojte:)

Knižka ma hneď pri súťaži zaujala zapáčila sa mi na prvý pohľad práve preto som neodolala zapojila sa do nej.Ani som netušila že ju vyhrám bol najkrajší pocit lebo mne sa nikdy nepodarilo  nič vyhrať.Vďaka  http://www.fromlenka.sk/ som mohla vyhrať aspoň niečo zato jej ďakujem.Určite ju podporte ak ju nepoznáte veľmi zaujímavé články píše.Určite ju Vám odporúčam si pozrieť.Celkovo kniha je o kráse,sebavedomí,charizma tu.Napísala ju Dagmar Gabulová.1.certifikovaná expertka na style pre SR a ČR.

Charakteristika:
Pri samotnom otvorení knižky sa nachádza hlavný partneri ktorý knižku sponzorujú nasleduje obsah knihy.


Začína úvod o spisovateľke po nich  nasledujú kapitoly ktorých je v celku 10 postupne vám o nich niečo málo napíšem aby ste boli v obraze čo každá kapitola odkrýva.Na konci kapitol sa už nachádzajú ako napr. zdroje + malý darček (poukážka) okrem toho v záveri je niečo málo o spisovateľke.

1. Cesta k práci snov

 Všeobecne spisovateľka opisuje ako jej dlho trvalo dokým si našla prácu ktorá by ju napĺňala aj keďže začala pracovať v jednom časopise nebolo to pravé gusto.Práve potom pochopila že chce robiť niečo iné.Všade kde pracovala jej niečo dalo aj vzalo myslím že to má každý podobne s hľadaním práce hľadá dokým nenájde vysnívanú prácu.

2. Nový pohled na ženskou krásu
Zahrnula v tejto kapitole dva pojmy:
1.Stylista
2.Kouč  Stylu

Stylista - je človek ktorý premení danú osobu podľa svojej predstavy moc nehľadia nato čo druhý očakávajú a čo chcú.Môj názor je že niekedy ne ni dobré obliekať ľudí ba podľa toho či sa to práve nosí hlavne treba podrhnúť čo danému človeku treba vyzdvihnúť zase niečo obmedziť.

Kouč Stylu - im pomáha nájsť svoj vlastný štýl predovšetkým ich nenúti čo majú nosiť a čo nie.Ide im hlavne o zakáznika ktorý potrebuje radu nie aby ho kritizoval čo sa k nemu nehodí.Presne takýto prístup by mal mať každý stylista podľa môjho názoru.

 3. Vzhľad ako osobný značka


Obsahovala predovšetkým aby sme napr.nie len pozerať na trendy potom si kúpime danú vec nikdy si ju neoblečieme.Nie je to správny postup nemusí ísť o drahú vec.Treba si poriadne vyskúšať v obchode daný kúsok v ktorom sa budeme cítiť dobre o to predsa ide nie preto že ju nosia všetci alebo je trendy.Treba pamätať prvý dojem je jediný!Oblečme si to v čom sa cítime dobre a tým to pôjde ľahšie.

4. Prvá časť úspechu: Definujte si vlastnú značku

 Má niečo podobné ako predchádzajúca kapitola len tu sa konkrétne dozvieme  ako sa naučiť zažiariť.Čo sama vidím aj na sebe na veľa žien sa veľmi preceňujú možno tým nevedia až tak prejaviť samú seba.Nevieme samy samú pochváliť len väčšinou všetko na sebe kritizuje nie je  to vôbec dobré pretože každý človek by sa mal za niečo pochváliť za malú maličkosť aspoň niečo ako nič.Každá žena si zaslúži dostať pozitívne komplimenty veď to máme predsa radi keď nie od seba samej tak aspoň od niekoho blízkeho.



5. Druhá časť úspechu: Noste farby, ktoré Vás rozžiaria
Táto kapitola zahrnutá v oblasti toho: veľa žien veľmi rado nosí čiernu farbu myslíme si že to je najlepšia voľba a skryjú tým nedostatky.Nie je to úplne pravda.Netreba sa báť farieb nie stále vyhľadávať nudné šedé i čierne oblečenie.Okrem toho sa tu skrývala malá pomôcka ako poradiť s farbami s čo je vhodnejšie pre jasný typ alebo letný pri ňom si priradené farby ktoré vám najviac pasujú.


6. Tretia časť úspechu: Obliekajte svoje krivky do strihu zvyrazňujích vaša prednosť
Tu sú zase zahrnuté typy čo je najvhodnejšie pre akú postavu a čo som si sama všimla veľa žien má v tom chaos kupujú si veci ktoré sa im vôbec nehodia podľa postavy.Lepšie je keď si dáte poradiť v ohľadom módy budete mať aspoň lepší pocit.


7. Štvrtá časť úspechu: Odhaľte svoj jedinečný štýl
Časť ktorá pozostáva zase s typov podľa toho aký štýl viac preferujeme či sme romantická žena ale klasická pár tipov čo sa k čomu hodí.Práve tieto 5,6,7 kapitola majú spoločný cieľ radia vám čo je najlepšie nosiť nebáť ukázať samú seba.

8.Piata časť úspechu: Vytvorte si šatník pracujúci vo váš prospech

V krátkosti ide o zriadení šatníka,občas ho treba aj pretriediť aby ste sa vedeli v ňom orientovať dané kúsky ladiť.

9.Šiesta časť úspechu: Nakupujte chytre a s úsmevom
Vyznačuje sa ohľadom nakupovaní netreba sa toho báť že nenájdete niečo na seba teba poriadne pozerať veľa veľa skúšať.Takže určite pre vás ktoré máte s tým problém je tento diel stvorený.

10. Siedma časť úspechu: Naučte sa šikovná doladiť celok s doplnkami
Posledná kapitola radí ako správne doladiť doplnky s oblečením ako vidíte aj z názvu.Mnoho žien šperky vynecháva mnohé z nás zase nevýdu bez nich.Občas je dobré trošku obzvláštniť outfit.Práve máte aj tu pár rád čo k akej tvári čo viac hodí či dlhšie alebo menšie naušnice alebo iné šperky.





Dagmar & Style ukazuje ženám ich skutočný krásu, učí ich využívať jeho ju na maximum a vylepšuje tak Nielen ich vzhľad, ale aj pohľad  na seba samé. Style Coaching s Dagmar je venované dámam, ktorú chcú odhaliť svoju prirodzenú krásu, žiariť a cítiť sa sebavedomo.

Na knižke ma zaujalo hlavne ako je napísaná a postupne odhaľuje samotné body v móde pre mňa to boli veci ktoré som vedela ale našla som kopu nových pohľadov a tipov.Som veľmi nadšená sa ňu odporúčam Vám ju vrelo stojí zato.

                                                         https://dagmarstyle.com/media/
                                                                  https://www.grada.sk/  

1 komentár: