nedeľa 13. októbra 2024

Dlhé sukne

Ahojte 💗

Máme tu krásne jesenné počasie a počas tejto sezóny vám ukážem pár elegantných sukní. Verím, že vám prinesiem inšpirácie na outfity, ktoré vám dodajú štýl. Prajem vám príjemné čítanie! 💗💗💗


Dlhá zelená sukňa je skvelou voľbou! Je to pohodlný a štýlový kúsok, ktorý sa dá skvele kombinovať. Svetlozelená sukňa s bielym elegantným tričkom so zlatým detailom vytvára krásny kontrast. Svetlo-ružová crossbody kabelka dodáva outfitu jemný nádych, a čierne sandále sú perfektným doplnkom, ktorý outfit ozvláštni. Takýto outfit je ideálny na letné aj jesenné prechádzky.
 

Svetlozelená sukňa je univerzálny kúsok, ktorý sa skvele hodí do elegantného aj športovejšieho štýlu. Použitie opasku je výborný spôsob, ako zvýrazniť pás a dodať outfitu šmrnc. Rifľová bundička je skvelým kúskom na toto prechodné obdobie a skvele ladí so sukňou. Presne takéto kúsky rada striedam vo svojom šatníku a sú praktické na nosenie.


Džínová sukňa je dlhá sukňa s vreckami a výstrihom, ktorý zvýrazňuje postavu a opticky ju zúži. Skvelé na tejto sukni je, že sa hodí ako k športovejším, tak aj k elegantnejším kúskom. Pre svoj outfit som zvolila tričko s krátkym rukávom a potlačou, ktoré dodáva outfitu šmrnc. Ako doplnky som skombinovala malú crossbody kabelku v krásnej fialovej farbe a veľký klobúk. Táto kombinácia sa mi veľmi páči a v lete som ju s radosťou nosila!

Ktorý outfit sa Vám páčil?

Budem rada za vaše komentáre 💗💗💗

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára