utorok 10. septembra 2024

Ako vytvoriť darček podľa svojích predstav?

 Ahojte 💗

V rámci spolupráci trickovy som si vybrala dva produkty, ktoré sú skvelou formou darčeka pre blízkych. Na ich stránke si môžete vytvoriť vlastný návrh darčeka, ktorý poteší vás alebo obdarovaného, čo je skvelý spôsob, ako niekomu darovať osobný a originálny darček.


Magická šálka- je skutočne originálny darček! Na prvý pohľad pôsobí ako obyčajná čierna šálka, no jéj skutočné kúzlo sa odhalí pri príprave horúceho nápoja. Keď sa šálka zahreje, jéj farba sa zmení na bielu a objaví sa skrytý odkaz, ktorý môže byť venovaný milovanej osobe. Týmto úprimným gestom lásky rozžiarite deň obdarovanému.

Tento darček je ideálny pre partnerov, manželov, rodičov a podobne. Myslím si, že je to ideálny nápad na darček pre každého koho máte radi, a tým potešíte svojich blízkych. Rozmery hrnčeka: priemer 82mm, výška 95mm.

Platená taška s potlačou - je vyrobená z kvalitnej bavlny, ideálna ako darček pre blízkych. Ďalšou výhodou je, že ide o praktický darček, ktorý využijete kedykoľvek do mesta, na výlet, na pláž či na rande. Do stredne veľkej platenej tašky sa zmestí mnoho vecí no pritom zostáva ľahká, čo je ďalšou výhodou. Má univerzálnu béžovú farbu, ktorá sa hodí ako módny doplnok k elegantnému aj športovému outfitu.

Tričkový ponúka široký sortiment výrobkov, z ktorého si určite vyberiete. E-shop ponúka množstvo dizajnov na tašky - moderné, vtipné či zaujímavé slogany, ktoré záujmu každého, kto má rad originálne darčeky.

Patríte medzi tých, ktorí hľadajú originálny darček pre svojich blízkych? Potom ste na správnom mieste! Vyberte si zo širokej ponuky výrobkov, ktoré potešia každého, kto má rád osobné a originálne darčeky, ktoré chytia sa srdce.


Ako sa Vám páčil článok?

Budem rada vaše komentáre 💗💗💗



















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára