štvrtok 3. augusta 2023

Augustový farebný deň

 Ahojte💗

Máme tu krásne augustové leto. Verím, že ste tiež radi, že si môžeme užívať slnečné lúče a tráviť ho pri vode. Tento článok bude zameraný na elegantné letné šaty, ktoré som si v spolupráci s bonprix vybrala. Dúfam, že sa Vám článok bude páčiť. Prajem príjemné čítanie!

Šaty s volánikmi a opaskom- šaty sú v žlto-červenej farbe, s krátkym rukávom, ideálne na letné počasie. Okolo rukáva sú zaujímavé volániky. Súčasťou šiat je aj opasok, ktorý k nim sadol ako uliaty. Čo sa týka materiálu - vrchný materiál: 95% polyester, 5% elastan.
 
Šaty sú dlhé, majú ideálny strih pre vysokú postavu a zakryjú všetky nedokonalosti. Výstrih je primeraný, čo je ďalšou výhodou pre každého, kto nemá rád veľké výstrihy. Šaty sú nádherné a pestrofarebné. Hneď na prvý pohľad ma zaujala ich krásna farba. Okrem toho sú pohodlné a na toto počasie sú ako stvorené.
 
Keďže šaty majú výraznú farbu, tak k nim netreba príliš dlho rozmýšľať, čo k nim zvoliť. Tentokrát som si obliekla klasické čierne sandále a veľký klobúk. Ideálna kombinácia! Už sa teším ako si oblečiem do mesta, na rôzne udalosti alebo oslavu. Čo poviete, ako sa vám páčia šaty?
 
Maxi šaty s kvetovanou potlačou a čipkou - šaty v tmavomodrej farbe, bez ramienkové a okolo krku majú gombík na zapnutie. Výstrih na šatách je okrúhly a majú čipkovaný vrch šiat, spodok je s kvetinovou potlačou. Materiál-
Spodný diel: 95% polyester, 5% elastan; Podšívka: 95% recyklovaný polyester, 5% elastan; Zdobenie: 90% bavlna, 10% elastan; Čipka: 97% polyester, 3% elastan.
 
Tmavomodré šaty sú dlhé a skôr majú elegantnejší štýl, takže sa hodia skôr na slávnostné príležitosti. Majú zaujímavý dizajn v kombinácii s čipkou. Šaty som skombinovala s ružovou kabelkou a sandálmi. Verím, že práve takýto outfit je ideálny na výnimočnú príležitosť. Čo poviete?
 
 
Ako sa Vám páčia výsledné outfity? Ktoré šaty sa Vám najviac páčia?
Ďakujem za Vaše komentáre 💗💗💗
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára