pondelok 4. júla 2022

Catrice produkty - podkladová báza, korektor, rúže a lesky na pery

Ahojte 💗

V dnešnom článku si dáme recenziu na dekoratívnu značku Catrice. Mám tu produkty z adventného kalendára. Keďže výrobky skúšam už dlhšiu dobu a mám už skúsenosti s nimi, chcem sa s vami podeliť o moju recenziu. Rada ich používam a rozžiaria pleť v akomkoľvek ročnom období...


Catrice One Drop Coverage- odtieň 002 true ivory, tekutý korektor v prirodzenej farbe. Korektor už používam veľmi často. Je to môj obľúbený produkt. Splynie s pleťou, zakryje nedokonalosti, hydratuje pokožku. Sadne spolu s ďalšími kozmetickými značkami.

Korektor má ľahšiu konzistenciu. Používam ho najradšej v lete, kedy pleť nepotrebuje až tak vysokú kryciu schopnosť. Tekutý korektor je vodoodolný. Je to ideálny produkt ku každej udalosti.

Podkladový krém pod make-up - tvár pripraví pod samotným mejkapom, má hydratačné zloženie. Pleť je po ňom jemná, rozžiarená a predĺži celkové líčenie počas celého dňa. Celkovo pokožka je zjednotená a zdokonalená. Pleť chráni pred slnečnými lúčmi. Vhodný pre všetky typy pleti.


Ako aplikovať? Bázu Catrice Prime and Fine rozotrite na tvár a potom naneste make-up. Báza pekne zjednotí a zdokonalí pleť. Skvelý produkt počas leta keďže sa môže používať ako samotný krém, chráni pokožku pred slnečnými lúčmi. Obsahuje bambusovú vodu, ktorá pleť hydratuje...

Ceruzka na pery- saténovo matná linka na pery, v tmavo červeno-ružovej farbe 030 polite rebelllon. Má krémovú textúru a obsahuje pepermintový olej, ktorý opticky zväčší pery.

Kombinácia rúžu s linkou na pery pozdvihne každé nevýrazné líčenie. Za mňa skvelá kombinácia a samozrejme dá sa používať aj samostatne, ale s rúžom mi to príde lepšie. Pery sú ako z photoshopu. Čo sa týka výdrže, nie je to dlhotrvajúca tužka. Zvládne niečo malé, ale z pier postupne zmizne, takže sa jedná o produkt, ktorý je skôr hydratačný ako dlhotrvajúci...

Lesky na pery sa mi moc zapáčili. Kedysi som nemala rada lepivý pocit na perách, ale teraz som to začala používať iným spôsobom. Myslím si, že je to lichotivý doplnok ku každodennému líčeniu. Používam ho ako taký lesk na rúž a pravdupovediac sa mi táto kombinácia moc zapáčila. 

110 Shiny Gamel- lesk tmavo vínová- výrazná tmavá farba zvýrazní pery. Vynikne hlavne vtedy, keď máte jemne líčenie očí a k tomu výraznejší rúž spoločne s tmavým lesklým leskom. Vytvára spoločne dokonalé líčenie.

 090 Golden Zircon - priesvitný lesk - úplná klasika, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kozmetickej výbave. Je to multifunkčný produkt, ktorý sa hodí ku každému líčeniu na každodenné nosenie - do školy, do práce a podobne.

060 Sparkling Coral - lesk vo výraznej ružovej farbe - konkrétny odtieň nie je úplne môj štýl, keďže ide o dosť krikľavú farbu. Málokomu svedčí mne osobne takáto farba nejde, skôr by som ju odporučila svetlým typom.


100 Glowing Toumaline- lesk v tmavo ružovej farbe - za mňa krásna farba a túto asi najradšej nosím, najmä teraz cez leto. Teším sa na letnú sezónu pri vode aj spolu s prirodzeným líčením.


 

Rúž odtieň 010 Full Off Optimist - jemný a prirodzený odtieň, hlavne využiteľný počas celého roka či v zime i lete. Pekná farba a vhodná pre všetky typy pleti. Produkt sa dá dobre vrstviť.

Rúž 040 Full Of Inspiration - výrazná farba, môj najobľúbenejší odtieň, keďže ja fialové rúže milujem. Takúto farbu rada nosím ku jemnému líčeniu oči, kedy sa žiada dať niečo výrazné. Čo je skvelé, že nevysušuje pery, aplikuje sa rýchlo bez akýchkoľvek problémov. Topka!

Rúž odtieň 070 Full Of Love - ja som kedysi červené rúže rada nosila, ale teraz si ich dám len sporadicky. Čo týka takejto výraznejšej farby, je nutné mať aj dokonalú pleť, pretože vtedy to vyzerá oveľa lepšie. Čo sa týka rúžu, nemám žiadne zlé skúsenosti, lenže moc takúto farbu moc nenosím. Ale vy čo máte radi práve takýto farebný typ rúžu, môžem vrelo odporučiť.


Čo poviete na značku Catrice? Máte skúsenosti s niektorým z výrobkov??? 

Budem rada za vaše komentáre 💗💗💗


2 komentáre:

  1. S Catrice jsem spokojená, hlavně s péčí o rty...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, tak ty rtěnky vč. tekutých vypadají moc pěkně, líbí se mi ty výrazné barvy. To je moje. Přeji krásný víkend. :))
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť