sobota 23. apríla 2022

Top Produkty 2021 ( dekoratívna a pleťová kozmetika)

Ahojte 💗

Moje top produkty za rok 2021- pleťová a dekoratívna kozmetika. V dnešnej časti vám predstavím ďalšiu časť produktov, ktoré som počas roka rada používala. Samozrejme, budú tu iba top produkty, všetko sa nedá zahrnúť, ale niečo vám rada ukážem. Poďme sa do toho pustiť!


Pleťová kozmetika

Nivea soft- krém na tvár je skvelý výrobok, používam ho už dlho rokov a stále mi vyhovuje. Vždy mi sadne na moju citlivú a problematickú pokožku.

Bioderma Sensibio- čistiaci gél pre citlivú a mastnú pokožku je ďalším produktom, ktorý mi pomáha počas celého roka. Pokožka je po ňom krásna a neobjavuje sa akné. To je skvelá vec pre pleť.

Navia- prírodný čistiaci gél, pre mastnú a problematickú pokožku.

Bioderma Sensibio- pleťová voda pre citlivú pokožku, používam ju na čistenie pleti. Skvelá !!!

Avon- micelárna voda na odličovanie pleti i očí. Tento výrobok je vhodný na citlivú pokožku. Jemná a príjemná vôňa, odličí pleť dokonale. Za mňa výrobný produkt, ktorý môžem odporučiť.

Nivea- pleťová a micelárna voda, pre citlivú pokožku. Používam ju na odličovanie a som s ňou spokojná. Rada ju kombinujem spolu s Avon micelárnou vodou.

Forever- používam viacero druhov výrobkov ako napr. aloe vera gelly, srub, first, rada sonya. Tieto konkrétne produkty mi veľmi pomohli s pleťou a akné sa mi nerobieva, čo je úžasné. 

Dekoratívna kozmetika

Catrice Liquid Coverage - tekutý stredne krycí make-up na všetky typy pleti, odtieň 010-light beige. V ponuke nájdete množstvo odtieňov, ktoré budú vašej pokožke sedieť. Čo sa týka výdrže, je taká priemerná. Cez letné dni úplne postačuje, ale na bežné dni skôr používam iný typ. Make-up je príjemný na pleti a neupcháva póry. Sadne ako uliaty.

Catrice Liquid Camouflage- tekutý korektor v odtieni 010-porcelain, zjednotí pokožku a zakryje nedokonalosti. Korektor je veľmi dobrý, pretože vždy sadne s pleťou.

Avon Power Stay- odtieň light ivory najsvetlejší odtieň, dlhotrvajúci tekutý make-up vhodný na zmiešanú a suchú pokožku. Používam ho celoročne a hlavne počas zimného obdobia. Make-up je dlhotrvajúci. Konzistencia výrobku je príjemná, hydratačná, zakryje nedokonalosti.

Avon True Colour- odtieň fair (svetlý), korektor slúži na zakrytie nedokonalostí, aj pod oči ho používam. Na kruhy pod očami je úplne skvelý a používam ho veľmi rada. Za mňa top!!!

Nyx Can't stop won't stop full coverage- odtieň light porcelain, make-up je vhodný na mastnú a citlivú pokožku. Používam ho len v zime, pretože má mastnejšiu konzistenciu. Pleť v zime potrebuje vyššiu hydratáciu. Zakryje, vydrží, zjednotí pokožku, dobre sa s ním pracuje.

E-Style- rozjasňovač, ale ja ho používam na bejkovanie pod oči a tento spôsob mi vyhovuje už niekoľko rokov. Za mňa dobrý produkt.

Catrice Nude Illusion- sypký a matujúci púder, ktorý pleť pekne zmatní a už nie je potrebné používať fixátor na celkový make-up. Púder používam aj na bejkovanie hlavne na miesta, ktoré potrebujú viac zakryť. Ak hľadáte niečo na zapracovanie produktu, toto bude ideálne pre vás.

Max Faxtor- púder má zmatňujúci efekt, make-up vydrží dlhé hodiny a netreba vrstviť. Skvele sadne spolu so všetkými produktami. Používam ho už niekoľko rokov a som spokojná 💗💗💗

 


Makeup Revolution by Petra- konturovacia paletka, v ktorej sa nachádzajú bronzéry, lícenky, rozjasňovače. Rozdelené sú na dve časti: svetlé a tmavé odtiene. Ja používam svetlú časť, počas leta i zimy. Keďže mám bielu pleť, tak svetlá časť je pre mňa najvhodnejšia. Je to skvelá pigmentovaná paletka, pracuje sa s ňou perfektne.

Makeup Revulution- konturovacia paletka, ktorá obsahuje bronzéry, lícenky, rozjasňovače. Ďalšia famózna paletka, som s ňou spokojná, lebo spĺňa všetky moje preferencie (dobrá pigmentácia, výdrž).

Farmasi- konturovacia paletka obsahuje dva bronzéry a jeden rozjasňovač. Pekne s pleťou splynula a farebne kontrastujte. Používam ju celoročne, skvele na pleti sedí a dlho vydrží.

Milani- bronzér v stredne tmavej farby. Obsahuje trblietky, ktoré na pleti nie sú až tak výrazné na pleti. Bronzér je dobre pigmentovaný a na pleti vyzerá skvelo.

Catrice- rozjasňovač je veľmi príjemný, jemný a nie príliš výrazný. Nosím ho skoro stále. Na bežné nosenie je ideálny. Pigmentácia je trošku nižšia, ale to nie je nič hrozné a napriek tomu ho rada nosím.

Catrice- mini paletka, ktorá obsahuje krémové rozjasňovače, svetlé i tmavé. Rada ju kombinujem rozjasňovače aj túto paletku. Paletka je celkom pigmentovaná, dobre sa vrství, za mňa fajn.

Essence- paletka troch rozjasňovačov, ktoré sa skladá z dvoch jemných farbách a jedného výrazného bronzového odtieňu. Používam ju hlavne v lete, pretože výraznejšie líčenie vtedy viac hádže odlesky.


Catrice paletka- paletka na obočie v tmavých odtieňoch, prispôsobí sa môjmu obočiu, vydrží a hlavne sa s ňou dobre pracuje. Stačí pár krát naniesť a je hotovo.

Catrice gél- fixačný gél na obočie, zafixuje a prečeše obočie. Dokonalý výrobok.

Farmasi paletka- paletka na obočie obsahuje 3 odtiene, svetlé aj tmavšie farby. Takisto mi sadla a dobre sa s ňou pracuje pri úprave obočia.

Farmasi štetec na obočie- používam ho cca 2 roky. Z jednej strany je štetec a z druhej strany je špirála na prečesanie. Pracuje sa s ním veľmi dobre. Je skvelým pomocníkom i pre začiatočníkov.


Maybeline- špirála, ktorá má väčšiu kefku, predĺži a zahustí mihalnice. Netreba ju vrstviť.

Avon Nuxe- špirála má malú kefku, ktorou sa lepšie pracuje a zároveň urobí všetko, čo od nej vyžadujem. Predĺži a zahustí mihalnice, netreba ju vrstviť, ale stačí skutočne jedna vrstva.

Maybeline The Nudes- paletka s nude odtieňmi, vhodná na denné aj večerné líčenie.

Catrice- paletka s jemnými farbami, ktoré sú na každodenné líčenie.

Makeup Revulution- ďalšia skvelá paletka a celkovo od tejto značky sú produkty na oči veľmi dobré. S paletkou sa dobre pracuje. Pigmentácia je veľmi dobrá.

Avon- rúže mám viacero obľúbených. Vždy si viem vybrať odtieň, od výrazných po decentnejšie farby. Rúže sú hydratačné a vyživujúce, pekne sadnú ku každému líčeniu.

Oriflame- rúž v prirodzenej farbičke, vyzerá ako v luxusnom obale. Rúž je príjemný v nude odtieni.

Revlon- rúže tejto značky nosím veľmi rada. Vždy sa pekne vynímajú na perách. Skvelé!!!

Dermacol- rúže značky Dermacol patria medzi moje top produkty, pretože majú zaujímavé a výrazné farby, a taktiež hydratujú pery.

Makeup Revulution- obľúbený odtieň (ružový), ktorý dá sa vrstviť. Môže byť prirodzené alebo výrazné líčenie, musím vyskúšať aj iné farby.... 


Štetce a pomôcky k líčeniu - používam mnoho štetcov a hlavne mám obľúbenú sadu petralovelyhair, ktorú mám už niekoľko rokov. Spokojná som s kvalitou štetcov a s celkovým používaním produktov. Okrem štetcov mám v obľube hubky na make-up, obľúbené značky Avon a Catrice. Hubky sú skvelé čo sa týka aplikovania a aj celkovej výdrži. Za mňa je top vec pri samotnom líčení.

Budem sa tešiť na vaše komentáre. Poznáte spomínané produkty?

Ďakujem za každý komentár 💗
 

2 komentáre:

  1. Z uvedeného mám doma jen rtěnku od Avon Luxe. Jinak nic ostatního jsem ani nezkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lots of interesting products! Thanks for sharing your favorites!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť