piatok 4. februára 2022

Top produkty 2021 (telová a vlasová kozmetika, parfémy)


Ahojte 💗

V dnešnom článku budú moje top produkty za rok 2021. Vybrala som iba niekoľko najobľúbenejších výrobkov, aby článok nebol príliš dlhý. Takže sa pusťme do toho! 😀

  • Telová kozmetika

Dove sprchovací gél s vôňou uhorky a zeleného čaju - umyje, hydratuje a osvieži pokožku. Okrem toho tiež krásne vonia. Používam rôzne sprchovacie gély od tejto značky, sú super.

Dermacol sprchovací gél - veľmi rada ho používam, najmä počas leta. Relaxačná vôňa hrozno a limitka mi veľmi vyhovuje. Top!!

Amete - intímny sprchovací gél, za mňa skvelý, vhodný aj pre citlivú pokožku.

Bioderma - sprchovací olej, ktorý slúži na hydratáciu pokožky. Je výborným pomocníkom na suchú a citlivú pokožku. Má jemnejšiu parfumáciu. Za mňa je to najlepší olej, ktorý som do teraz vyskúšala.

Avon- pena do kúpeľa, mám najradšej produkty s kvetinovo-ovocnou vôňou. Urobia penu, rozvoňajú telo a sú skvelým pomocníkom pri relaxácii po únavnom dni.

Organic Shop - kávový telový peeling. Jeho výrazná vôňa upúta vaše zmysly. Peelinguje pokožku dokonale a vždy je jemná na dotyk. Určite si ho znova kúpim, ale v inej parfumácii.

Nivea Men- holiaca pena a balzam po holení. Za mňa taká klasika, ktorá urobí čo má.

Nivea telové mlieko- skvelý výrobok na suchú pokožku, celoročne ho rada používam.

Vollare telové mlieko- kozie mlieko, má výživujúce účinky, zanecháva jemnú a hydratovanú pokožku.

Indulona- za mňa taká klasika, používam ju na hydratáciu rúk spolu s inými krémami.

Avon Planet Spa- krém na ruky s arganovým olejom, vyživí pokožku, príjemná jemná vôňa.

Ziaja- krém na ruky s jemnou vôňou, hneď po prvom použití sa mi zapáčil, preto som ho sem musela zaradiť. Ruky sú po ňom krásne voňavé, vyživené a hydratované, ale nemastia sa. 

Oriflame- krém na chodidlá s mentolovou vôňou, nohy sú po ňom vždy jemné a hladké na dotyk.

Green Pharmacy- mám obľúbené tieto dva druhy šampónov- nechtík a rozmarínový olej (mastné vlasy), žihľavový (normálne vlasy). Jedná sa o prírodnú kozmetickú značku a vlasy sú po nich hladké, jemné, vyživené a kvalita vlasov sa mi oveľa zlepšila. Nájdete mnoho rôznych druhov šampónov.

Taiga Siberica- prírodný šampón biela breza. Vlasy sú po ňom vyživené a nemastia sa. Rada ho kombinujem aj s inými druhmi šampónov. Za mňa skvelý produkt na vlasy. 
 
Ducray- šampón na mastné vlasy s lupinami. Vlasy sú po ňom hebké, hydratované, nemastia sa, netvoria sa lupiny. Ak hľadáte šampón, ktorý skutočne funguje, určite po ňom siahnite.
 
Nivea- suchý šampón na tmavé vlasy. Má peknú kvetinovú vôňu. Keď potrebujem skutočne zachrániť a nestíham umývať vlasy, je to super alternatíva. Tento suchý šampón je za mňa super a som spokojná. Urobí to, čo má to a stačí ho naozaj málo. Po nanesení šampónu aj mastné vlasy vyzerajú celkom v pohode.
 
Elseve- dvojfázový bezoplachový balzám na vlasy. Chráni vlasy pred teplom aj UV žiarením. Od kedy ho používam mám vlasy pevnejšie, lesklejšie a dobre sa rozčesávajú po umytí. Výraznejšia vôňa, ktorá rozvonia vlasy.
 
Pantene- olej na suché vlasy, obsahuje vitamín E. Keďže ja mám konce vlasov suché je pre mňa tento olej ideálny. Vlasy sú od neho jemné a vyživené.
 
Yves Rocher- malinový ocot na vlasy. Používam ho skoro pri každom umytí. Za mňa skvelý produkt, stačí ho málo a vlasy sú po ňom lesklé a nezamotávajú sa do seba. Používam ho na vlhké vlasy po umytí, ale iba na končeky. Produkt má mastnejšiu konzistenciu a perfektne vyživuje končeky vlasov.
 
Beyonce Heat Rush- parfém v kvetinovej vôni, skladá sa z týchto zložiek:
 
 
Hlava: mučenka, čerešňa, červený pomaranč
Srdce: orchidea, mango, ibištek
Základ: teakové drevo, pižmo, ambra
 
Avon Attraction- parfém, drevito-ovocná vôňa, skladá sa z týchto zložiek:
 
Hlava: černica a ružové korenie
Srdce: jasmín, čierna orchidea, pižmo
Základ: jantár, madagaskarská vanilka, pralinka 
 
Coach Dreams- parfém v kvetinovo-ovocnej vône, skladá sa z týchto zložiek:
 
Hlava: horký pomaranč a hruška
Srdce: gardénia a kaktusový kvet
Základ:  strom joshua a škorica
 
Victoria´s Secret- telový sprej v kvetinovej a sladkej vôni.
 
 
Dezodoranty:
Bioderma Sensibio- deodorant pre citlivú pokožku, jemná vôňa, vydrží celkom dlho a nerobí stopy.
Forever- dezodorant bez hliníkových solí, jemná vôňa, vydrží dlhšie a to na ňom oceňujem.
 
 
Konečne sme na konci a samozrejme všetko som tu nezaradila keďže obľúbencov mám mnoho. Ale dala som tu také, ktoré používam najčastejšie. Budem rada ak článok dočítate do konca 💗
 
Ďakujem za všetky komentáre 💗 
 

8 komentárov:

  1. Ten organic peeling na tělo používám také, akorát momentálně mám s vůní manga. Ale ještě víc jsem si oblíbila kávový peeling od purity vision :)

    Nikys
    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezký článek, tělové mléko Ziaja chci vyzkoušet už dlouho. A Dermacol sprcháče jsou boží, všechny krásně voní:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprchové gely od Dermacol mám také ráda, krásně voní 🙂. Ale co musím říct, velmi mě zaujal ten malinový ocet na vlasy od Yves Rocher.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super tipy! Ja mám veľmi rada vône Dermacolu, avšak sprchové gély nikdy nenechajú pokožku voňavú a tak radšej siahnem po inej značke, napríklad Dove či Nivea sú v tomto úplne super. Victoria's Secret telové spreje mám neskutočne rada, avšak nevydržia až tak dlho. :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I haven't used Dove or Nivea for a long time now, but they are some of my favorite brands.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Koukám že máš dobrý vkus na parfémy. Jinak něco málo jsem vyzkoušela ale nejraději mám přírodní kosmetiku

    OdpovedaťOdstrániť