piatok 3. decembra 2021

Ideálna kombinácia na zimu :)

 Ahojte 💗

Máme tu zimné obdobie a príroda sa zmenila na snehovo-bielu rozprávku. Aj keď zima nepatrí medzi moje obľúbené ročné obdobia, už sa teším na blížiace Vianoce. V dnešnom článku vám predstavím môj zimný outfit, ktorý som si vybrala v rámci bartrovej spolupráce s Bonprix.

Zimná čierna bunda- s kožušinovou kapucňou a kapsami. Okolo pásu je nastaviteľný opasok, ktorý bude sedieť takmer každej postave. Čo sa týka zapínania, bundička je na zips a na vrchu sú ešte gombíky na magnet. Takže si môžem vybrať ako ju budem mať zapnutú, čo je pre mňa plus.

Bunda je ušitá z príjemného materiálu (100% polyester aj zvonku i zvnútra) a umelej kožušiny. Sadla mi ako uliata a cítim sa v nej komfortne. Zimná bundička sa skvele vyníma na vysokej postave a pekne obopne siluetu. Aj keď náhodou priberiete, nemusíte sa báť, že by ste sa do nej neobliekli. Bunda je zateplená a je možné pod ňu vrstviť, čo oceníte najmä v zimnom období.

Dlhý pletený pulóver- má krásnu zafírovo-modrú farbu, ktorá sa perfektne hodí ku Vianociam. Predĺžený pulóver s golierom ku krku, po bokoch má 2 rozparky a predĺžený strih. Zakryje všetky nedokonalosti, ktoré nechcem ukazovať a počas mrazivého počasia ma zahreje na celom tele.

Musím konštatovať, že tento kúsok ma potešil a ešte krajšie vyzerá v skutočnosti ako na obrazovke. Skutočne príjemný a hrejivý materiál - 100% polyakryl.

 
Zimná bunda s tmavomodrým pulovríkom so sebou hrajú dokonalý pár. Zvolila som k ním už len jednoduché čierne legíny, krátke čižmy a kabelku v svetlohnedej farbe. Outfit som doplnila červenou vianočnou čiapkou a veľkým károvaným šálom vo výraznej červenej farbe. Práve tieto kombinácie dotvárajú ideálny vianočný look, ktorý pekne zakončil celkový outfit.

Ďakujem Bonprix za krásne oblečenie, ktoré som si vybrala v rámci bartrovej spolupráce.

Verím, že vás táto kombinácia zaujala. Čo poviete na finálny outfit ???

Ďakujem za všetky komentáre 💗

4 komentáre:

  1. Ta šála je prostě super, nemůžu si pomoct, ale ten károvaný vzor má své kouzlo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc moc pekné. Tá zafírová modrá sa ti moc hodí a ja ju mám tiež rada. Veľký huňatý pulóver je na zimu to najlepšie.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta modrá barva světříku je parádní!! :)

    OdpovedaťOdstrániť