utorok 18. mája 2021

Čo mám nové ? ( nákupy, čo skúšam z kozmetiky, knihy, prechádzky, darčeky)


 Ahojte 💗

V dnešnom článku vám prezradím čo mám nové? Čo som si kúpila? Poďme sa pustiť na článok a teším sa na vašu odozvu, pretože nákupné články rada vyhľadávam a čítam. Prajem príjemné čítanie! 💋💋💋

  • Online nákupy

Ciao Bella-  kúpila som si dva svetríky, keďže mi chýbali v mojom šatníku. Veľmi sa mi zapáčili a rada ich nosievam. Aby som nezabudla, ešte som si z výpredajov vybrala čiapku v tmavozelenej farbe.

Obidva svetríky sú veľmi príjemné a vo veľkosti UNI, takže vždy nie každému sadnú a ja by som viac potrebovala asi tiež o jednu veľkosť väčšiu. Nabudúce budem múdrejšia 😆😆😆

Okrem svetríkov som si kúpila čiapku s bielym nadpisom. Mali rôzne farby a ja som si vybrala tmavozelenú čiapku, aj keď na fotke sa vyníma v tmavohnedej farbe. Naozaj ju veľmi rada nosím ku každému štýlu oblečenia. Za mňa top čiapka 💋💋💋

Lekáreň- väčšinou takéto nákupy nedávam do článku, okrem liekov som siahla po pleťovej vode od Biodermy. Pleťová voda je môj základ v starostlivosti o pleť. Používam ju väčšinou na odličovanie.

Ponožky- objavila som fb profil, čo predáva rôzne ponožky. S nákupom som bola spokojná a plánujem si zase kúpiť.

Motivačné knihy- zase som začala čítať motivačnú literatúru. Mala som pár knih, na ktoré som už dávnejšie mala na zálusk, ako napr. Šlabikár šťastie (1. časť), Miluj svoj život, Sebavedomie a ďalšie.

Ako doplnok do domácnosti som si dala urobiť takúto hand-made kytičku, keďže dlho som hľadala niečo do obývačky. Naozaj sa nám krásne hodí ku fialovým vankúšikom a som nadmieru spokojná.

Objednávala som počas (marca- apríla) cez katalógové predaje. Urobila som si zásobu dekoratívnej kozmetiky. Značka Avon mala skvelú akciu na parfém, ktorý bol môj prvý ešte počas školských čias. Skvelý narodeninový darček a aspoň si zaspomínam na staré časy 😅

  • Prechádzka

Prechádzky do prírody tu musím samozrejme zaradiť. Rada chodím do lesa nadýchať sa čerstvého vzduchu. Pohyb je dôležitý pre naše zdravie, fyzické aj psychické.

  • Nové výrobky ktoré testujem

Vyskúšala som mnoho značiek. Neskôr vám dám v samostatnom článku vedieť ako mi výrobky vyhovujú. Väčšinou sa jednalo o vlasovú a telovú kozmetiku. Som so všetkými výrobkami spokojná.

  • Narodeninové darčeky

Ukážem vám pár darčekov, ktoré som dostala. Prvým darčekom sú krásne ponožky s pusinkami (Avon). Teším sa ako budem ich nosiť. V katalógu majú rôzne doplnky, ktoré ma často zaujmú. Ďalšia vecička je pyžamko v krásnej žltej farbe z e-shopu Slovenka. Sadlo ako uliate a vyzerá úžasne.

Zakončíme tento článok posledným nákupom cez Cao bella. Majú tam široký sortiment oblečenia. Ja som si kúpila pekné, moderné tričko v tmavoružovej farbe s potlačou tigra. Taktiež mi sadlo ako uliate a som veľmi spokojná.

Ďakujem za každý komentár 💗💗💗
 

1 komentár: