piatok 27. novembra 2020

Základné zimné kúsky

 Ahojte 💗

Vítam vás pri outfitovom článku v rámci bartrovej spolupráci s Bonprix, kde som si znova mohla vybrať pár zaujímavých kúskov. Vždy si viem vybrať niečo pekné do môjho šatníka. Práve v začínajúcom zimnom období som siahla po teplom a pohodlnom oblečení. Prajem vám príjemné čítanie 💗💗

Hnedý kabát s kapucňou- prešívaný trendy kabátik so stojačikom, dvoma zipsami a umelou kožušinkou. Vybrala som si jesennú orieškovohnedú farbu. Skutočne vyzerá úžasne a budem mať v šatníku znova netypickú farbu, čo sa týka farebnej škály. Trochu mi ozvláštni mrazivú zimu.
 
 
Kabátik pekne obopne a zoštíhli postavu, tým pádom sa prispôsobí každému. Má prijateľnú dĺžku, ktorá nie je dlhá ani krátka. Predlžené zimné bundy využijem najmä počas chladnej zimy. Nečakala som, že bude taká hrejivá. Ďalšou výhodou je, že netreba sa pod ňu vrstviť oblečenie. Stačí si obliecť ľahký svetrík alebo šaty, pod ktorým sa budem cítiť príjemne. Uprednostňujem zimné kabátiky, v ktorých ma nič netlačí a môžem sa s ľahkosťou pohybovať. Naozaj mi sadla ako uliata a hlavne farba ma zaujala.
 

 
Pletené rolákové šaty - predĺžené bavlnené šaty vo výraznej vínovej farbe. Po prvý krát som siahla po rolákových šatách. Môžu sa nosiť buď ako šaty alebo sveter. Super je na tom, že ich môžem obliecť ku športovému alebo elegantnému štýlu. Vyzerajú na postave famózne. Šaty sú ušité z veľmi príjemného a teplučkého materiálu. Keďže majú dlhší strih ku kolenám zakryjú nedostatky a sadnú každej postave. 
 
Vínová farba na šatách patrí medzi moje obľúbené farby. Šatôčky majú rolákový golierik a práve takýto nazberkaný spôsob urobí krajší dojem. Skombinovala som zimný kabátik so šatami, myslím že spolu tvoria dokonalý pár. K šatám som zvolila tmavé pančušky a čierne huňaté čižmičky. Outfit som doplnila o výrazný hnedý opasok. V tomto podaní ma naozaj zaujal a dodal celému outfitu správne čaro. Mne sa táto kombinácia farieb moc páči. S oboma kúskami som nadmieru spokojná a určite mi budú robiť radosť v mojom šatníku. Teším sa ako ich budem môcť v zime nosiť 💓💓
 
Páčil sa vám výsledný outfit? Radi objednávate z Bonprix?
 
Ďakujem za každý komentár!

5 komentárov: