streda 4. novembra 2020

Dermacol, Yves Rocher, Avon

 Ahojte 💗

Mám tu zase ďalšiu recenziu výrobkov, ktoré mám už dlhšiu dobu vyskúšané. Napíšem vám pár zaujímavých faktov. Predovšetkým pôjde o telovú kozmetiku. Vyskúšala som niekoľko produktov zo starostlivosti o telo. Najviac som si obľúbila značku Avon. Máte sa načo tešiť 😘😘

Dermacol Ritual- peeling vhodný na celé telo. Má výraznú vôňu hrozna s limetkou. Antistresový telový peeling slúži na vydrhnutie zhrubnutej pokožky. Peeling má priemernú hrubosť. Nie je až taký dobrý ako predchádzajúci peeling od Sirael, ktorý mi viac sadol a bola som s ním spokojnejšia.

Už dlhší čas som chcela vyskúšať peeling Dermacol. Nie som vôbec sklamaná, ale som viac spokojná s inou značkou. Príde mi, že o pokožku sa viac postará a lepšie vydrhne ako samotný peeling od Dermacol. Obsahuje olej z hroznových jadierok a limetky. V ponuke nájdete rôzne vône napr. belgická čokoláda, melón, hrozno a limetka, papája a mäta. Práve moja vybraná parfumácia je skutočne unikátna a vhodná proti stresu. Určite za mňa na toto stresujúce obdobie ideálny výrobok. Balenie 200g.

Avon hubička- stredne veľká hubka, ktorou sa dajú do pokožky zapracovať tekuté i tuhé produkty. V poslednej dobe sa mi hubky od značky Avon osvedčili a stoja za to, aby ste ich aj vy skúsili. Výborná cena a kvalita. Avon hubička za mňa určite stojí za skúšku. Môžem porovnať aj s inými hubkami, ktoré som používala na aplikáciu mejkapu.

Prijateľná veľkosť, tvar, ľahká manipulácia, výkon a cena. Môže sa použiť viackrát, po umytí vyzerá ako nová. Výrobok ponúka samé benefity. Určite bude zaradený do top výrobkov.

Avon Care- set obsahuje telovú kozmetiku, telové mlieko a krém na ruky. Rada Care má mnoho zaujímavých výrobkov, rôzne vône (jemné aj výrazné). V ponuke nájdete naozaj kvalitné výrobky. 

Telové mlieko má výraznú čokoládovú vôňu. Z hľadiska hydratácii nie je nič moc, trošku pokožku vyživí a to je všetko. Telové krém pekne vonia, ale mohol by byť viac výživnejší. Vydrží na dlhšie obdobie.  Nie som s ním až tak spokojná ako s krémom na ruky. Balenie 400 ml.

Krém na ruky- veľmi dobrý, hydratačný krém na ruky. Hydratoval a vyživoval pokožku na perfektnej úrovni. Každodenným používaním tohto krému mám pokožku hladšiu a krajšiu. Minimalistický obal, výrazná parfumácia, výdrž a samozrejme funkčnosť výrobku. Ruky pekne voňajú, skvelý pomocník pre suchú pokožku. Kremík mi vydržal cca 2-3 mesiace. Balenie 75 ml.

 
Pena do kúpeľa- pena do kúpeľa s kokosovou vôňou. Ide o letnú limitku. Som spokojná s nádhernou vôňou a rada si užívam chvíle v hrejivom kúpeli. Prevonia celú miestnosť a dodá mysli dostatočný relax po náročnom dni. Balenie 500 ml.
 

Krém na chodidlá- po otvorení krému ma prekvapila tekutá emulzia. Vôbec ma neláka používať tento produkt, slabá hydratácia. Napriek tomu, že nádherne sladko vonia je to jeho jediná pozitívna stránka.

 
Obsahuje vitamín E a extrakt ananásu, skôr by som ho odporučila počas letného obdobia. Vtedy určite urobí oveľa lepšieho úžitku. Mám počas zimného obdobia dosť popraskané päty. Toto mi ich určite nedá do pohody. Ak netrpíte na popraskanú pokožku, bude pre vás viac vhodnejší. Balenie 75 ml.
 
 
Yves Rocher sprchovací gél- obsahuje esenciálny olej z levanduli a černice. Kvetinovo-ovocná vôňa sprchovacieho gélu má blahodárne účinky na myseľ. Rada si vychutnávam jeho nádhernú vôňu v sprche. Produkty na telo mám rada od Yves rocher vždy ma vedia prekvapiť. U sprchovacieho gélu môžem odporučiť dlhú vydrž. Veľakrát ma prekvapil a vydrží oveľa dlhšie ako bežný sprchovací gél z drogérie.
 
 
Pokožka po umytí je voňavá, hydratovaná, vyživená. Vždy po náročnom dni ma vie nabudiť novou energiou. Vyskúšajte ich sprchovacie gély sú fakt veľmi dobré. Majú v ponuke rôzne druhy či jemné, ovocné alebo výrazné. Nájdete sa v nich, to vám garantujem.

Mali ste skúsenosti spomínanými značkami a produktami?
 
Budem rada za každý komentár! 

6 komentárov:

  1. Se značkou Dermacol nemám zkušenosti, ale sprchové gely z Avonu opravdu krásně voní ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná recenze a hezký článek. Od avonu občas něco koupím, znám třeba tu pěnu do koupele. :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé produkty a článok! Dermacol a Yves Rocher majú tie najvoňavejšie produkty, s akými som sa kedy stretla! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, Avon kakaovou řadu mám ráda, produkty mi voní a plně vyhovují. Jejich péče o chodidla/nohy je také parádní a snad všemi opěvovaná! Moc pěkný článek. Prima den přeji. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám také ráda kakovou řadu, celkově jsem milovníkem všeho čokoládového a kakaového :)
    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super produkty, hned bych si vybrala! :) líbí se mi ta houbička a sprchový gel od Yves Rocher - věřím, že voní nádherně!

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovedaťOdstrániť