sobota 13. júna 2020

Kde nakupujem kozmetiku?

Ahojte

Dnes vám predstavím internetové stránky a e-shopy, na ktorých rada nakupujem. Každá kozmetická maniačka má rôzne obľúbené online obchody. Preto je dobré vedieť, kde sa oplatí nakupovať a ušetriť. Najlepšie je nakupovať počas akcie, kedy môžete nakúpiť viac kúskov kozmetiky za menej peňazí. Teda, aké sú moje top online a kamenné obchodíky?
  • DM moja obľúbená drogéria. Kozmetiku najradšej objednávam cez internet, keďže tam nájdem výrobky z lepšej cenovej relácie. Podľa mňa je to praktickejšie ako v kamennom obchode. Ďalšou výhodou je rýchlejšie naskladnenie tovaru a širší výber produktov. V ponuke je množstvo prírodnej kozmetiky od značiek Makeup Revolution, Alverde a i.
  • Teta drogéria častejšie nakupujem v kamennej predajni. Oceňujem hlavne zľavy, milý personál, široký sortiment výrobkov a Teta club kartu. S touto kartou zbierate body, ktoré môžete využiť pri nákupe. Pri každom nákupe vám pri pokladni dajú zlacnené výrobky za polovičnú cenu.
  • Fann parfuméria, ktorá ponúka rôzne značky parfémov za prijateľné ceny. Na výber sú drahšie aj lacnejšie produkty. V predajni si môžete vybaviť vernostnú kartičku, vďaka ktorej môžete uplatniť zľavy. Najviac ma potešilo, keď som si kúpila rúže od mojej obľúbenej značky Revlon. Zbožňujem ich famózne výrobky! 
  • Avon značka americkej kozmetiky. Ja robím Avon lady, takže po registrácii mám zľavu. Prvých 6 kampaní máte nárok darčeky k nákupu. Obľubujem vône, peny do kúpeľa, telové mlieka, dekoratívnu kozmetiku.
  • Oriflame švédska prírodná kozmetika, kde mám taktiež zľavu. Najradšej kupujem pánske aj dámske parfémy, ktoré sú veľmi obľúbené medzi zákazníkmi. Využiť môžete samozrejme rôzne zľavy aj darčeky ku nákupu. 
  • Sirael poľská prírodná kozmetika. Nakupujem tu rôzne šumivé bomby do kúpeľa, denné krémy, dlhotrvajúce rúže, parfémy. Firma robí často zľavy, darčeky k nákupu, dopravu zadarmo. Skutočne sa oplatí byť zaregistrovaný, má to samé benefity.
  • Pink Panda slovenský e-shop s kozmetikou, kde nájdete rôzne značky od lacnejších po drahšie. Napr. Nyx, Makeup Revolution, Catrice, Wibo atď. Robia často zľavy, k nákupu môžete získať rôzne darčeky. Na skúšanie si môžete objednať veľa zaujímavých výrobkov. Máte radi kozmetiku? Tak sa zaregistrujte a vyskúšajte nové značky, ktoré v drogérii nenájdete.
Kde vy nakupujete kozmetiku? Poznáte spomínané e-shopy?
Budem rada každý komentár.

1 komentár: