utorok 5. mája 2020

3 jarné otfity

Ahojte,
dnes som si pre vás pripravila niekoľko zaujímavých outfitov, ktoré sa do slnečnej jari hodia ako uliate. Keďže vieme čo sa vo svete deje, nie je možné isť teraz na prechádzku bez rúška. Kvôli vážnej situácie by sme mali pozitívne myslieť a nepodávať sa depresii. Preto som v dnešnom článku vyberala najmä farebné a svieže outfity. Nahoďme sa do pestrofarebných kúskov oblečenia a hneď sa nám zlepší nálada!


Oranžový kabátik/modré rúško hlavnou časťou prvého outfitu je ľahký jarný kabát vo výraznej oranžovej farbe. Takýto výrazný kabát dokáže oživiť každý nudný outfit a najlepšie vynikne v kombinácii s jednoduchým oblečením. Konkrétny kúsok ste už mohli vidieť na blogu alebo na Instagrame. Zvolila som k nemu obyčajné sivé tričko, čierne nohavice a tmavo vínové krátke čižmičky. Outfit som doplnila ružovou crossbody kabelkou so zlatým ramienkom. Nad rúškom som si hlavu nelámala. Svetlomodré rúško s bielymi aplikáciami bola jasná voľba. Čo poviete, ako sa vám páči tento outfit?


Farebný rolák/bielymi gaťami druhý outfit vznikol úplne spontánne. Najprv som si chcela obliecť biele džínsy a čierny top. Neskôr som čierny top vymenila za farebný rolák, ktorý je oveľa živší a pekne kontrastuje s nohavicami. Vrchnú časť outfitu dotvára kabátik svetlohnedej farby. Zaväzuje sa klasicky okolo pásu. Je vhodný na jarné obdobie. Ako doplnok som si nasadila čierno-biele rúško. Myslím, že sa mi nakoniec podarilo vytvoriť pekný outfit. Jar si žiada farebné oblečenie!


Čierne šaty/zelený kabát v poslednom outfite dominujú elegantné čierne šaty s dlhým rukávom. Dĺžka šiat je tesne pod kolená. Na šatách sa nachádzajú motívy hviezdičiek, ktoré z väčšej vzdialenosti moc nevidno, ale zblízka pekne šaty ozdobia. Počas jarného obdobia často nosím takéto typy šiat. K šatám sa hodia čierne krátke čižmičky. Samozrejme nemôže chýbať kabát, tentokrát v tmavozelenej farbe. Často ho nosím, sekne ku každému outfitu. Na záver som zvolila červeno-biele rúško. Čo si myslíte o tomto outfite? Mne naozaj páči táto kombinácia.


Páčili sa Vám dnešné outfity? Budem rada každý komentár! ♥

4 komentáre: