sobota 17. februára 2018

Veľká rezencia na produkty YVes Rocher

Ahojte:)
Ako prvé by som chcela ozrejmiť kozmetiku Yves Rocher bol to môj sen niečo od nich vyskúšať konečne Vám môžem o nej niečo prezradiť.Po prvý krát som do ich predajni zavítala vybrala si pár produktov ku nákupu som dostala pár malých darčekov i zriadila som si kartičku kde budem dostávať rôzne zľavy k nákupu.Kúpila som si tri malé sprchovacie gély,šumivú tabletu do kúpeľa + dali mi darčeky vzorky: micelárna voda a pleťový krém,špirálu kopu letáčikov.Nadšená som z ich produktov ale nájdu sa aj také produkty, ktoré mi moc nesadli ale zároveň som moc rada  že som mohla niečo vyskúšať určite plánujem z dekoratívnej kozmetiky niečo vyskúšať....

Čo ma najviac zaujali boli sprchovacie gély tie božsky voňali pokožka bola po nich jemná, vyživená,hydratovaná dlho voňala to oceňujem na nich ich výdrž.Rada som sa s nimi
umývala doslova som si užívala ich príjemnú gélovú konzistenciu ktorá s pokožkou splynula.

Jednalo sa o 3 menšie sprchovacie gély olivový,jahodový,kvetinovo vanielkový nato že to bolo malé balenie vydržali dosť dlho,manipulovalo sa s nimi celkom dobre pri samotnom používaní.Mali 200 ml vydržali mi moc dlho boli v menšom zároveň širšom obale.Okrem iného ku dvom sprchovacím gélom bol jeden gratis! Určite to nebol posledný nákup sprchovacích gélov.

Fleur de Tiare Ylang- sprchovací gél s vôňou kvetín celkovo mi zo všetkých vôni najviac padla do oka hlavne parfumáciou.Gél zanechával pokožku hebkú i jemnú na dotyk.Dodával jej potrebné živiny mala som pocit blaženosti po kúpeli.


Z touto kvetinovou vôňou som si každý kúpeľ užívala cítila som sa fantasticky ako po žiadnom inom.

Rasberry Pepperimnt- malinovo mätový gél s príjemnou ovocnou vôňou upúta zmysly pri samotnom umývaní.Ako keby som sa umývala medzi rozkvitnutý mi kríkmi plnými jahôd taká veľmi pútavá vôňa príde mi že nikdy neomrzí.

Tak tiež musím konštatovať zanecháva pokožku príjemnú na dotyk,hebkú a voňavú.Stačí málo gélu umyje dokonale do poslednej bodky takže netreba veľa ...

Olive Petit Grain- olivovou a petit grain (pomarančovníka horkého) ktorého esenciálny olej sa získava destiláciou listov a vetvičiek stromu zvaného bigarádia. Práve ten je najstaršou citrusovou rastlinou pestovanou v Európe. Petitgrainový olej a jeho svieža kvetinová vôňa sa osvedčili práve pre svoje relaxačné účinky.

Táto vôňa mi najmenej voňala prišlo mi to také ničím zaujímavé celkovo celý sprchovací mi moc nesedel,parfumácia bola neznesiteľná podľa mňa.Hydratácia a výživa bola rovnaká ako pri ostatných géloch aj dobre umyl a tak ďalej ale určite by som ho už nechcela mať.Vôňa ma na ňom odpudzovala..

Šumivá tableta- ďalšia príjemná ovocná vôňa s malinou a mätou trvala dosť dlho pri kúpeli nato ako bola mala.Bola v tvare obdĺžnika v svetlo ružovej farbe po vhodení sa celkom rýchlo rozpustila. Trošku zafarbila ale po pár minútach farba mizla takže nebola až tak silno výrazná.


Vôňa bola celkom príjemná taká ukľudňujúca pôsobila hlavne na zmysel takýto kúpeľ je vhodný po únavnom dni kde zrelaxujete odýchnete si.

Práve tieto chvíle strávené v príjemnom teplom kúpeli vždy pomôže telu i zmysliam teraz v zimnom počasí ideálny.Ja som si užívala kúpeľ cítila som sa po ňom úžasne!

Ide o 2-vzorky obidve sú pre starostlivosť o pleť jedná sa o hydratačný krém a micelárnu vodu.

Sensitive Vegetal- denný hydratačný krém proti začervenaniu OF 20, mal by zhydratovať pleť a poskytnúť výživu.Celkom pleti poskytoval danú výživu aj hydratáciu no bohužiaľ mi moc nesadol čo sa týka starostlivosti o pleť.Po pár použitiach sa javil celkom dobre zmena prišla po čase že, sa mi zdalo pleti pribúdajú vyrážky určite to bolo od neho lebo v tom čase som iný krém nepožívala.Veľakrát sa mi stane že produkt najprv sa javí dobre neskôr prejaví svoje skutočné vlastnosti stáva sa Vám to pri produktoch?

Okrem iného že to bola iba vzorka dal sa využiť na viac použití to je myslím tiež dobrá vlastnosť výdrž produkt je podstatná vec.Máte s ním skúsenosť?

Sensitive Vegetal- hydratačná micelárna voda vhodná cez deň i na večer.Pre citlivú pleť!Bez alkoholu takže pre mastný typ vhodná.

Mala som taký istý problém s ňou ako u krému tie isté príznaky najprv bol super až po čase ukázal aký skutočný je.Za mňa určite táto sada nebol veľmi šálok kávy..Čo sa týka balenia je dosť veľké na vzorček takže aspoň nemusíte až tak rýchlo kupovať veľké balenie.



1 komentár: