piatok 3. novembra 2017

Líčenie (Malý nákup Krasotiky)

Ahojte:)
Po dlhšej dobe máme znova ďalšie líčenie práve eschopu https://www.krasotika.sk/ kde majú celkom dobré produkty ku každému nákupu ako pozornosť pošlú drobnosť vo forme cukríkov....Za mňa tento eschop zatiaľ na jednotku s hviezdičkou okrem toho produkty majú celkom dobré aj keď sa nájdú sa aj také čo mi plne nesadli.
Konkrétne som si objednala:
  • Bronzer Milani Baked Bronzer
  • Rozjasňovač E Style Highlight Pressed Powder
  • Matný rúž Milani Amore Matte Lip Créme


Tentokrát som urobila recenziu práve na sebe aspoň lepšie uvidíte ako samotné produkty vyzerajú na pleti.Zvolila som výraznejšie líčenie celkovo mám radšej výrazné prvky napr. výraznejšie lícne kosti,pery a oči už menej výrazne nosím.

                                                             Recenzia na produkty z Krasotika 
  
 Rozjasňovač E Style Highlight Pressed Powder

 
 Môj asi prvý rozjasňovač ktorý funguje na pleti presne má všetky predpoklady aby pleť prejasnil dodal jej nádych.Zloženie obsahuje:špeciálne práškové perlové mikro častice ktoré odrážajú svetlo.Opticky redukujú vrásky a tmavé kruhy pod očami.01 Pearl Dust - najsvetlejší odtieň s jemným strieborným odleskom.Ideálny pre svetlú pokožku.

Z recenzii som toho dosť načítala samé pozitívne vlastnosti hlavne hádže odlesky na pleti.Nie je príliš ani výrazný taká zlatá cesta.Aspoň pozdvihne určité partie na pleti v podstate rada práve tieto oblasti zvýrazňujem.

Manipuluje sa s rozjasňovačom úžasne stačí pár  ľahkým pohybom štetcom vyčarí práve taký pohľad aký chcete vytvoriť.Používam naň taký stredný štetec ktorý sa používa na aplikovanie očných tieňov lícenku mne tieto šttetce naň vyhovujú som zaňho veľmi rada.Jeho hlavným plusom že sa jedná o sypký púder pre mastný typ pleti presne pre takúto pleť su lepšie sypkejšie produkty ako krémové viac vydržia na pleti samozrejme viac hodín presne on je tomu príkladom.

Milani Baked Bronzer

Zapečený bronzer s odtieňom 05 - Solei neskutočnou výraznou farbou ktorá na pohľad vyzerá hneď úžasne na pleti vie vždy učariť očiam.Na prvý pohľad ma zaujal hlavne obalom vyzerá veľmi luxusne celkovo značka Milani majú veľmi pekné obaly ich produktov.Vždy ma niečím vedia prekvapiť presne tento produkt ukrýva ešte malé zrkadielko a štetec ten moc nevyužívam.Ideálny na cestovanie!

Môj pohľad naňho je celkovo dobrý má aj svoje negatívne vlastnosti vo výdrži proste nevydrží toľko koľko by som si predstavovala.Okolo 2-3 hodín mne vydržal už som skúšala veľakrát na sebe podľa mňa dosť málo.Často sa mi stáva že mi bronzer skoro nevydrží na pleti skôr lícenky dlhšie vydržia.

Pigmentácia produktu je dosť silná ale treba viac pritlačiť na produkt aby bola výraznejšia ale na pohľad vyzerá byť dosť ale čo viem nie všetko je len o vzhľade najdôležitejšie aký produkt bude.


Bronzer obsahuje aj malé trblietavé odlesky ktoré dodajú pleti krajší pohľad.Ja ho vždy  kombinujem s rozjasňovačom tým sa aj obidva produkty spoja urobia  finish aký má byť.Proste tieto kombinácie sú dokonalé ožiaria celé líčenie.


Tekutý rúž Milani Amore Matte Lip Créme

 Rúž v tmavohnedej farbe je skôr môj prešľap vedľa ako farba pekná preto som si taký vybrala ale to je skoro všetko čo sa mi na ňom páči.Najviac mi vadí na ňom ako rýchlo zíde z pier vôbec nevydrží minimálne hodinku a už sa v strede začne droliť po chvíli je úplne dolu.Ani vrstvenie nepomohlo ešte rýchlejšie bol dole.Za mňa určite nie!


Farba 38 Stunning jedinná vlastnosť ktorá zato stála bola pigmentácia bola veľmi vysoká a pery boli po ňom nádherné ale nie na dlho.Mala som pocit ako keby ich trošku zväčšili na pohľad možno to bolo tým že ten odtieň vyrazný i matný efekt.


Líčenie s kozmetikou Krasotika:
Ako prvú vec vám ukážem produkty na sebe aby ste samy videli na pleti aj zhodnotili ako produkty samotné vyzerajú.Najprv začneme bronzerom ktorý som skombinovala s rozjasňovačom tvoria dokonalý pár veľmi sa mi táto kombinácia páči myslím že samotne vyzerali divne.


Čo poviete? Páči sa Vám? Mne samozrejme áno bez nich si ani neviem inak predstaviť líčenie celá tvár dostane iný pohľad.Konkrétne roozjasňovač si niekedy dávam na oblasti : nosa, pod peru,pod oči hlavne  ku bronzeru.Zase bronzer si dávam na lícne kosti, na nos,okolo čela ale nie vždy občas si pleť trošku obzvlášnim.


Na koniec už len aplikujem matný rúž Milani pery sú po ňom nádherne zmatnené ba i zväčšené.Malá ukážka ako vyzerajú.



Páčil sa vám takýto druh článku spojený s líčením ? Chceli by ste viac takéto líčenía určite mi napíšte do komentára aký máte názor.




1 komentár: