nedeľa 9. júla 2017

Obľúbené/Neobľúbené produkty (Apríl,Máj,Jún)

Ahojte:)
Po dlhšej dobe sú tu ďalšie obľúbenosti prevažne bude pečujúcej kozmetiky ako dekoratívnej.Najprv som si myslela že bude produktov málo ale ako vidím je ich neúrekom.Niektoré produkty budú nové o ktorých ešte nebola reč nájdu sa aj také o ktorých už som sa zmienila zároveň som ich zas do tejto serií zaradila rada vám niečo o nich prezradím.Môžme sa pomaly pustiť na kozmetiku ktorá mi skrášľovala posledné mesiace.

Fa Coconut Water- osviežujúci sprchovací gél s prírodným extraktom kokosa zanecháva pokožku osvieženú,ľahkú a hebkú na dotyk.Ideálny na letné dni pretože je veľmi príjemný a veľmi evokuje letné teplučké počasie.
La Roshe Posay Lipikar Gel Lavant- upokojujúci sprchovací gél pre všetky typy citlivej pokožky.Gél je vhodný pre všetky kategórie či pre deti alebo pre dospelých hlavne pre takých čo majú problematicko-citlivú pokožku..Čo sa týka parfumácie má veľmi jemnú a ničím zaujimavú obsahuje relipidačné karitové maslo ktoré pomáha pri obnove kožnej kariéri.Pokožka po ňom vyzerá krásne nadýchane,zdravo na citlivú pokožku ako balzam na duši
Palmolive Naturals Long Shine- šampón z výťažku aloe vera a olív používam ho iba na štetce umyje ich do poslednej bodky.Štetinky zostávajú posilnené a zanecháva ich jemné a vyživené sú plné života.
Mixa Sensitive skin expert- čistiaca pleťová voda bez obsahu alkoholu..Upokojuje pleť aj je vhodná pre mastnú pokožku ku sklonu nedokonalostiam.Nanášam ju na oblasti čela pretože na iné miesta tváre mi nerobila dobre ale napriek tomu som s ňou veľmi spokojná.Pleť je od nej krásne vyživená a vyrážky po pár použitiach zmiznú to je veľký plus hlavne pre pre problematickú pleť.
Nive Soft-hydratačný krém ktorý používam už veľa rokov pre mastnú pleť ideálny pretože mastné typy by mali aplikovať takéto druhy krémov ktoré ich nezaťažia napriek tomu vyživia presne to potrebuje pleť hlavne v lete keď sa toľko potíme a svieti na nás slniečko.Používam ho cez deň ako bázu pod make up a večer si zase dám buď niveu alebo konopný podľa toho ako potrebuje pleť.Krém nie je skoro vôbec parfumovaný preto ho tak zbožňujem je proste skvelý som rada zaňho.

La Roshe-Posay Rosaliac CC Creme- pre citlivú pleť ku sklonu začervenaniu.Make up je veľmi prispôsobivý hodí sa ku každému odtieňu pleti stačí ho málo vyčarí nádherný prirodzený vzhľad.Nerobí stopy na tvári práveže tvár s ním vyzerá skvele aj sa mi menej robí vyrážok keď ho používam.To je tiež veľký benefit pre citlivú pokožku.

Nivea Double effect- antiperspirant s výťažku avokáda.Skvelý pomocník pomáha pri potení,zabraňuje poteniu a dlho vydrží.Nádherná vôňa ktorú cítiť celý deň.Neobsahuje alkohol.
Schauma Mirror Gloss- olejčok je dobrý na suché a poškodené vlasy vždy keď ho aplikujem mám vlasy po ňom krásne nadychane.Vlasy niesu po ňom zaťažené práveže majú nádherný nádych.

Holtov krém-základnou účinnou látkou lieku je liehový roztok kameňouholného dechtu. Mentol pôsobí chladivo a mierne znižuje svrbenie. Gerániová silica má príjemnú vôňu a slabý antiseptický účinok ako aj bórax.Pomáha pri liečbe chronickej a lišajovej formy atopického ekzému.Vždy ho aplikujem na miesto postihnuté a stále mi pomôže za posledné obdobie som si ho obľúbila.
Fenistil gél-je lokálne antihistaminikum (liek na liečbu alergie) určené na liečbu svrbivej a podráždenej pokožky rôzneho pôvodu: poštípanie hmyzom, svrbivá kožná vyrážka, žihľavka, na ošetrenie povrchových popálenín alebo pokožky spálenej slnkom.Gél je veľmi dobrý pri uštipnutí pôsobí chladivo po pár natretí zmizne teraz v lete ideálny myslím že tohto pomocníka veľa ľudí musí poznať lebo je skvelý čo sa týka pri rôznych ekzémoch alebo spomínanom uštipnutí.

Penza,Pilník.Leštič-Ďalšie pomocníky ktoré sú v lete zásadou bez ktorých si neviem prestaviť mať dokonalé nechty na nohách aj na rukách.Veľa ľudí trpí suchou až drsnou zhrbnutou pokožkou na pätách.Našla som výbornú vecičku penzu ktorá rýchlo odstráni tvrdú pokožku a päty vždy vyzerajú upravene.Okrem penzy používam aj pilníky ktoré dodajú nechtoch krásny vzhľad aj leštičku na nechty.Vždy je dôležité mať vždy upravené nechty jedno aké obdobie prežívame či je leto alebo zima.

Cien- úžasný odlakovač bez acetónu okrem toho že nemá moc príjemnú vôňu má skvelé schopnosti napr.odstráni dokonale každý či obyčajný alebo gélový lak,nechty nevysušuje vyzerajú po ňom vždy dobre ako pred lakovaním.Ja som vyskúšala dosť odlakovačov ale nikdy mi tak dobre nevyhovovali ako práve od Cien ako vidím veľa ľudí si vychvaľuje pretože dlho vydrží kvôli objemnosti obalu ale aj kvôli schopnostiam ktoré preukazuje.
Essence - veľmi prirodzený odtieň keď nemám náladu na výrazne farby siaham po ňom.Celkovo vydrží dlhšie na nechtoch mám rada gélové laky od essence sú skvelé a majú nádherné farbičky.
Catrice- fialový odtieň s odleskom ktorý vykúzli nádherný vzhľad každým nechtoch mňa asi najviac zaujala farba pretože vyzerá výrazne no zároveň decentne dlho vydrží na nechtoch,neodlupuje sa.Stačia 2 vrstvy aby nechty vyzerali krásne.
Gabriella Salvete (toop coot) - ktorý vždy používam pred lakovaním zároveň po zaschnutí laku.Nikdy netreba zabúdať na tieto pomocníky pretože tým vám aj lak rýchlejšie vydrží a dodá im lesk.Veľa rokov takto vždy lak aplikujem nikdy na naňho nezabudnem a dosť obmieňam toop coot lebo nemám úplne najobľúbenejší a chcem vyskúšať viac značiek.Predtým som používala od Oriflame bol tiež celkom dobrý skôr podobný tomu to od Gabrielle Salvete.Lak nevysušuje na nechtoch vyzerá prirodzene ani nerobí žiadne fľaky po niektoré robia nepríjemný film na také si dajte pozor aby nevyzeral lak na nechtoch nevkusne.

Baby lips -bez farebný balzam s malým množstvom parfumácie jediná výhoda balzamu.Mňa celkovo balzam skoro z ničím nezaujal lebo pery boli po ňom skôr podráždené ako vyživené dosť sa po ňom vysušovali a určite neodporúčam takým ľuďom čo sa ešte vysušujú pery ešte vám horšie narobí.Mne sa ani nevysušujú moc ale s týmto balzamom sa mi dosť.Baby lips mám rada ako značku len niektoré balzámy mi nevyhovujú práve je to tento.
Dermacol- bez farebný lesk som poslednej dobe nosila dosť často a neviem mne sa ani veľmi nechce v lete patlať toľko výrazných rúžov ako po niektoré iné obdobia.Pretože v lete vám aj tak nič nevydrží na perách.Lesk vyzerá jednoducho ale zároveň mi viac vydrží v teplých dňoch ako výrazné rúže.Má celkom dobrú výdrž pery po ňom vyzerajú šťavnato.

Rimmel London-môj najobľúbenejší rúž okrem toho že má nádhernú farbu je veľmi nádherné voňavučký (ovocná vôňa) je príjemný nie len z vôňou ale celkovo je príjemný aj na perách.Nezaťažuje,nevysušuje práveže podchytí ich krásu.Pery sú po ňom nadýchané,vyživené vyzerajú skvelo na prvý pohľad.Je o trochu výraznejší ako lesk od Dermacol ale vlastnosťami sú celkom podobné.S pigmentáciou sú odlišné.

Sleek Face Contour Kit-paletka  sa skladá z dvoch odtieňou a to najtmavší ktorý používam najčastejšie na konturovanie (tvár,nos,brada,čelo). Okrem tmavého bronzéru sa nachádza v paletke rozjasnovač mi moc nesedí už som raz spomínala teraz na opálenú pleť sa bude hodiť.Čo sa týka balenia je veľmi praktické pretože sa v ňom nachádza zrkadielko takže na cestovanie ideálne.Odtieň 885 Medium.
Milani Powder Blush- nádherná lícenka či už vzhľadovo ale tá výdrž je neuveriteľná som veľmi z nej prekvapená.Vydrží aj teraz v týchto vysokých stupňoch.Pigmentácia je silná treba si dať pozor aby ste to s ňou neprehnali vždy odklepať na ruku zo štetca.Odtieň 03 Warm Petals.
Dermacol- kompaktní púder vydrží s make up celý deň je pravda v lete vám všetko nevydrží mne celkovo vydrží nerobí stopy po tvári práveže vyzerá prirodzene.V lete je zásadou mať púder pre mastný typ pleti nikto sa nechce lesknúť takže cez deň treba sa trošku prepudrovať aby ste sa až tak neleskli.Ak sa mám priznať v lete sa menej líčim ak som pri vode tak vôbec.Ale keď niekde idem tak vždy používam púder ako fixáciu.Konkrétne mám 02 odtieň.

Ako poslednými obľúbencami sú štetce od Petralovelyhair mám ich strašne rada strašne skvele sa s nimi pracuje.Najviac používam B02,B03 a ešte štetec od Oriflame na obočie toto sú moje najpoužívanejšie štetce za posledné obdobie.Nepelichajú a vždy po každom umytý vyzerajú ako keď som ich kúpila.Takže boli poriadne bohaté tento mesačné obľúbence hádam Vás nebudú nudiť a trošku som Vám prezradia o mojich top produktov ktoré som do teraz používam asi ešte dlho budem.Aký ste si Vy obľúbili produkt/produkty?









1 komentár:

  1. Pekný článok :) Ja som si v poslednej dobe obľúbila sprchovacie želé od Lush, prírodný tuhý šampón od 2SIS cosmetics, ružovú vodu, z dekoratívky je mojím veľkým obľúbencom make-up od Urban Decay, lícenka Galifornia a NYX HD transparentný púder :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť