pondelok 5. júna 2017

Jarné novinky

Ahojte:)
Tieto posledné jarné mesiace boli viac produktívne ako inokedy a nakúpila som si veľa vecí ktoré som potrebovala ale aj také čo mi padli do oka.Čo sa týka kozmetiky,oblečenia a doplnkov je ich akurát a som za ne nadšená.Môžme sa vrhnúť na jarné nákupy ktoré budú asi dosť dlhé ako vidíme na obrázku a už sa nesmierne na ne teším.

Kozmetika,doplnky


Vybrala som si viacej kozmetiky za posledné obdobie a je to prevažne pečujúca a dekoratívna kozmetika z ktorej som už niečo aj skúšala ale zároveň sa nájdu aj také produkty ktoré som prvý krát objavila.Napr nová značka Mark z Avon alebo gélový lak,Cien odlakovač môj milovaný a úžasný používam ho stále dookola pretože je skvelý a veľa iných produktov o ktorých nepočujete na posledy budú onedlho o nich články.


Konečne mám sa môžem pýšiť Beauty blender a je to samozrejme z Dm takže nie je pravý ale aj tak som z neho hotová a môžem ho aspoň  vyskúšať a podeliť sa s Vami o moje pocity.

Okrem kozmetiky som si kúpila ešte aj manikúru v nádhernom čiernom dizajne s bielymi bodkami,krásny svietnik na štetce hodí sa na čokoľvek vždy som túžila po dakom peknom svietniku alebo podobnom pohári.Ešte som dostala náramok vyzerá skvele ku všetkému sa hodí hlavne sa mi veľmi páči konkrétne je červený s trblietavými a zlatými korálkami.Ešte som si zohnala rozkošné vankúšiky z Avon sú neodolateľné majú moderný dizajn a už majú čestné miesto na posteli.


Posledný doplnok je anti stresová omaľovánka ako inač v mojom prípade ich mám plno a rada ich využívam aspoň mi prejde čas maľovaním.

Oblečenie,kabelky,topánky

Vyhľadávala som väčšinou kúsky ktoré mi chýbali v šatníku a niektoré sa mi hneď zapáčili na prvý pohľad sú to klasické jednoduché kúsky oblečenia ktoré sa hodia každej žene a volila som dosť tmavé  farby.
Klasické čierne tričko.čierne šaty s dlhým rukávom,šatka fialovo-šedá,čierny batôžtek so zlatými detailami a čierna crossbody.
Šatku som skoro stále nosila keď teraz je už pekné horúce počasie ju až tak nevyužívam.Má kombinovateľnú farbu ktorá sa hodí ku každému oblečeniu.Ostatné kabelky rupsačik a crossbody sú mojimi obľúbenými kúskami a stále rada ich nosievam.

Ako posledný kúsok z oblečenia sú botasky na leto majú bielo striebornú farbu s bielymi šnúrkami maximálna spokojnosť s krásnymi topánočkami Adidas.Trošku nepraktické farbou a rýchlo sa umažú ale až tak ma to od nich neodráža a budem ich nosiť aj pre tú nepraktickú farbu.
                                                    


2 komentáre: