sobota 17. februára 2024

Zimný prešivaný kabátik

Ahojte 💗

Prajem krásny február. Konečne k nám zavítalo hrejivé slnečné počasie. Uvidíme ako dlho vydrží a či nás ešte poteší zimná prikrývka alebo už začne nové obdobie jari. V rámci spolupráce s bonprix som si tentokrát vybrala jeden kúsok, ktorý vám predstavím. Budem sa tešiť na vašu odozvu ako sa vám páčil outfitový článok. 💗

 
Dlhý prešívaný kabát s kapucňou - v univerzálnej čiernej farbe, ktorá sa dá skvelo kombinovať ku rôznym farebným variáciám. Čo sa týka materiálu - vrchný materiál je 55%  polyester a 45% recyklovaný polyester, podšívka aj výplň je 100% polyester. Kabát má široký strih, takže sa hodí na vysokú postavu. Golier je riešený s praktickou kapucňou, čo oceňujem, pretože je vhodný do každého počasia. Prešívaný kabát má riešené zapínanie na zips a na magnetické gombíky, ktoré zaručia, že vám bude ešte viac teplo a tým pádom zakryjú zips na vetrovke. Preferujem skôr zapínanie dvojité, čo je v tomto prípade prakticky doladené a všetko je zakryté na kabátiku.



 
Prešívaný dlhý kabátik je vhodný práve na zimu. Je dlhý, pohodlný a teplý, pretože je vyrobený z hrejivého materiálu, takže zima vám určite nebude. Je multifunkčný a netreba príliš dlho rozmýšľať, čo si k nemu obliecť, pretože sa hodí ku všetkému. Vďaka tomu, že má široký strih, môžem si pod neho obliecť aj hrubé svetre, ktoré v zime rada nosím.
 
 
Ku kabátu som zvolila rolák vo výraznej tmavo-oranžovej farbe. K nemu som si obula pohodlné krátke čižmy s kožušinou a ako doplnky som zvolila krémovú čiapku. Celkového outfitu nesmie chýbať kabelka. V tomto prípade skúšala obidve variácie. Myslím, že sa ujali obidve a pekne doplnili celkový outfit.
 

Ako sa vám páči outfit? Ako som zladila samotný zimný kabátik?

Ďakujem za vaše komentáre.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára