nedeľa 6. novembra 2022

Jesenné outfity

 Ahojte💗

Máme tu krásnu farebnú jeseň. Aj keď teraz panuje sychravé počasie, aspoň si ho skrášlim peknými outfitmi. V dnešnom článku vám predstavím niekoľko outfitov, kde som skombinovala elegantné aj športové kúsky.

Hnedý kabátik


Tento elegantný svetlohnedý kabátik počas jesene často nosím, keďže je hrejivý a počas chladných dní je skvelý. Zvolila som k nemu jednoduché kúsky. Klasika, ktorá nikdy nepokazí outfit. Za mňa ideálny outfit do práce, na prechádzku do mesta a pod.

Športový štýl 

Práve tento outfit som pojala do športovejšieho štýlu. Doplnila som k nemu elegantnú čiernu kabelku so zlatými doplnkami. Samotná elegantná kabelka s doplnením športovejšieho oblečenia sa spoločne pekne zladili. Keďže tentokrát nebolo príliš chladno, tak som si obliekla na vrch predĺženú mikinu, ktorá zakryje všetky nedostatky. Čierne legíny a čiernobiele tenisky dotvorili outfit dokonale.

Oranžový kabát

V poradí tretí outfit je najpestrejší, čo sa týka farby kabáta. Ja som milovník kabátikov vo farebnom prevedení. Konkrétne tento kúsok má výraznú oranžovú farbu a mám ho z Bonprix. Rada ho nosím najmä počas chladného počasia. Tentokrát som si k nemu obliekla predĺžený svetrík, ktorý vyzerá skôr ako šaty. Osobne mám rada neobvyklé kúsky a práve tento svetrík v krémovej farbe je zaujímavý jeho strihom a dĺžkou. V podstate sa dá nosiť na viacero spôsobov. V tomto outfite funguje ako cardigan, ktorý vyzerá pod kabátikom pekne a vkusne spolu s legínami, krátkymi nízkymi čižmami a crossbody kabelkou v podobnom odtieni farby kabátika. Myslím si, že sa mi podarilo perfektne poskladať kúsky podľa mojich predstáv.

Čo poviete na samotný článok? Ktorý outfit sa Vám najviac páči? 

Ďakujem za každý komentár 💗💗💗

 

4 komentáre: