nedeľa 9. októbra 2022

Kneip- sprchovací gél a telové mlieko

Ahojte💗

V dnešnom článku Vám predstavím kozmetickú prírodnú značku Kneipp. Vyskúšala som sadu, ktorá obsahuje produkty o starostlivosť o telo. Produkty mi prirástli ku srdcu a veľmi rada ich používam. Vhodné sú pre všetky typy pokožky a hlavne na citlivú pokožku sú ako balzam na duši.

Kneipp kozmetická značka má produkty vyrobené z najkvalitnejších ingrediencií, bez konzervačných látok a nie sú testované na zvieratách. V portfóliu má rôzne produkty pre zákazníkov a to sú: oleje, soli a peny do kúpeľa, masážne oleje, pleťové krémy, telové mlieka, sprchovacie gély i kozmetiku pre deti. Kneipp sa dá kúpiť v DM - drogériách a internetových e-shopoch atď.

Konkrétna rada má jemnú a kvetinovú parfumáciu so sladkými tónmi v pozadí. Každý z produktov má inú vôňu, jeden je viac výraznejší a druhý zase v jemnej vôni...


Sprchovací gél - kvetinová a jemná vôňa (kvitnúce mandle). Obsahuje mandľový olej, jojobový olej a bambucké maslo. Má príjemnú konzistenciu počas umývania, hydratuje a vyživuje pokožku. Patrí ku unisex vôniam, čo som počas používania cítila, kľudne ho môžu používať ženy i muži. Rozvonia celú kúpeľňu počas kúpania, pokožka vonia ešte aj na druhý deň a dlho vydrží po samotnom umytí. Sprchovací gél vydržal cca mesiac a má 200 ml.

Telové mlieko - obsahuje mandľový olej, vitamíny A a E, bambucké maslo, panthenol. Produkt je vhodný na suchú a citlivú pokožku. Parfumáciu má takú kvetinovo - sladkú, prebudí zmysly po natretí pokožky. Rada som ho používala najmä v lete na suchú pokožku. Má mastnejšiu konzistenciu, takže pre mňa ideálny produkt + kombinácia so sprchovacím gélom ideálna dvojka. Za mňa super produkt a určite si v blízkej budúcnosti chcem kúpiť niečo od tejto kozmetickej značky, pretože produkty boli výborné.

Skúšali ste niečo od značky Kneipp? 
Budem rada za každý komentár 💗💗💗

2 komentáre: