štvrtok 15. septembra 2022

Outfit- Kombinovanie oblečenia s doplnkami

Ahojte 💗
 
Dávnejšie sme nemali takýto typ článku ohľadom oblečenia. Robievala som ich častejšie ešte predtým, ale popravde nebol čas ani chuť. Chcem častejšie robiť takéto typy článkov tak, ako som robila na začiatku. 
V dnešnom článku budem kombinovať doplnky s oblečením, keďže rada nosím výrazne kúsky, tak spolu s doplnkami vyzerajú zaujímavo a zladia každý outfit dokonale.

Nevýrazný outfit so šperkom

Tento outfit nie je pre každého, ale mne sa páči. Jemné kúsky sú doplnené výraznejšími doplnkami. Tmavé kaki tričko s krátkym rukávom som skombinovala so svetlozelenou sukňou a hnedým opaskom. Zvolila som k nemu tmavozelené retro gorále, ktoré celkový outfit zvýraznili. Outfit je vhodný na každodenné nosenie aj na rôzne príležitosti.


Čiernobiely outfit s ružovým náhrdelníkom

Druhý outfit tvorí biela vzorovaná sukňa, obyčajné čierne tričko s krátkym rukávom a čierny klobúk. Čiernobiela kombinácia si žiada niečo farebnejšie. Tentokrát som zvolila výrazný ružový náhrdelník. Keď si oblečiem alebo oblečiete tmavé kúsky, je ku ním potrebné potom voliť výraznú farbu (napr. ružovú). Mne sa táto farba k tomuto outfitu najviac páčila a myslím, že je to finálny outfit.

Kvetinové šaty a rifľová bunda

Kvetované letné šaty sú pre mňa veľmi obľúbeným kúskom a hlavne sa k nemu hodia aj výraznejšie doplnky. Dajú sa nosiť na rôzne spôsoby - či už športovo alebo elegantne. Ja som tentokrát zvolila elegantný štýl. Klasická krátka džínsová bundička spoločne so šatami tvoria dokonalý outfit. Ako doplnok som doladila ružovú crossbody kabelku a ružové sandále na opätkoch. Práve táto farebná kombinácia vyzerá dokonale a rada som ju nosila počas teplých letných dní.

 
Ktorý outfit vás zaujal? Chcete častejšie takýto typ článkov?
 
Ďakujem za komentáre 💗💗💗 
 

4 komentáre:

  1. Doplnky vždy oživia akýkolvek outfit. Ja už ich sice velmi nenosim, ked som mala tak o 10 rokov menej, tak aní, teraz si dávam max náušnice a hodinky. Ale nahrdelniky už nenosim, ani neviem prečo...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetky outfity sú pre mňa zaujímavé, keďže nohavice vôbec nenosím, alebo len výnimočne, ale najkrajší je ten s džínsovou bundičkou! Uvítala by som viac takýchto článkov, keďže niekedy mám problém so správnou kombináciou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš pravdu, doplňky umějí divy! Taky si s nimi ráda hraju... :)

    Ela
    Me In Many Ways

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten poslední outfit se mi líbí nejvíc. Džíska je super. :)

    OdpovedaťOdstrániť