piatok 22. júla 2022

Pestrofarebnosť leta

Ahojte 💗

V dnešnom článku v rámci bartrovej spolupráci s Bonprix vám ukážem pár letných outfitov. Konečne tu máme leto v znamení farieb a každý z nás si chce vychutnávať leto v príjemnom a pohodlnom oblečení. Zvolila som letné kúsky, ktoré vám ukážem na sebe a ako som ich skombinovala spoločne s doplnkami. Prajem pekné čítanie 💗💗💗


Maxi šaty s volánom a opaskom - šaty sú dlhé, v krásnej a výraznej oranžovo-červenej farbe. Majú  krátky rukáv. Okolo výstrihu sú volány, ktoré šaty ozvláštnia a dodajú im elegantný vzhľad. Čo sa týka materiálu 95% polýmyester, 5% elastan - príjemný materiál, ktorý sa skvelo nosí a chladí pred slnkom.

 
Okolo pásu sa nachádza opasok, ktorý som si previazala na šaty. Môže sa nosiť na rôzne spôsoby - či spredu alebo zozadu. Netreba k ním príliš ladiť doplnky, keďže šaty sú výrazné celkovým vzhľadom. Stačí k ním dokombinovať už len minimalistické doplnky, ktoré outfit pekne dotvoria. Ja som celkový outfit doplnila s čiernymi sandálami na opätku, ktoré k týmto šatom sadli ako uliate. Podľa mňa elegantné šaty ku sandálom dokonale pasujú. Ku topánkam farebne ladí elegantný slamený klobúk s čiernym detailom. Celkový outfit sa mi myslím celkom podaril. Čo poviete?
 
 
Sandále klasické čierne - čierne jednoduché sandále s opätkom, majú jednoduchý tvar a zapínajú sa pomocou spony upevnenej na ramienku. Špička sandály je otvorená. Z čoho je materiál? - vrchný materiál: imitácia kože, podšívka- imitácia kože, vnútorná stielka- imitácia kože, podrážka - syntetika. Už dlhšiu dobu som hľadala takýto typ sandál. Sandále sú pohodlné a okrem toho sa hodia takmer ku každému outfitu. Presne takéto kúsky by mala mať každá žena vo svojom šatníku.
 

Bermudy - ružové elegantné nohavice s opaskom na pútku, na zapínanie pomocou zipsu a kovového gombíku. Nádherná cukríková ružová farba, ktorá ma hneď upútala i keď sama ružovú nemusím, nohavice ma zaujali na prvý pohľad. Čo sa týka materiálu - vrchný materiál 100% polyester. Jemná a pohodlná látka na leto ideálna. Teším sa ako ich v lete vynosím, pretože mi padli do oka od začiatku.

 
Bermudy sú širšie a trochu voľnejšie. Outfit som ladila skôr do romantického štýlu. Ružové bermudy som skombinovala s bielou elegantnou blúzkou so zlatým výstrihom, ružovými sandálami na vyššom podpätku, klobúkom a nakoniec ružovou crossbody. Dotvorila som podľa mňa zaujímavý elegantný outfit, ktorý je vhodný zase na viac udalostí, pretože kúsky sú zvolené v romantickom duchu, ale zároveň aj v modernom štýle.
 
 
Ktorý outfit sa vám najviac páči?
 
Ďakujem za všetky komentáre 💗💗💗

5 komentárov:

  1. Milá Betko, tak tohle jsou naprosto úžasný kousky, který ti moc sluší - dobře jsi vybrala. A Bonprix je super, taky mám odtamtud pár skvělých letních oblíbenců. ;-) Pa pa, Vivi ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great looks. The maxi dress is beautiful and the color is lovely on you.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné fotky a skvělá inspirace. Nejvíce se mi líbí růžové kraťasy. :) Vypadají velmi elegantně a určitě jsou i velmi pohodlné.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty šaty ti moc sluší :-) Já jsem si na Bonprixu objednávala taky věci na léto.

    OdpovedaťOdstrániť