nedeľa 3. októbra 2021

Starostlivosť o chodidlá - avon produkty

Ahojte 💗

Dnešný článok bude recenziou na produkty značky Avon. Vy viete, že ja rada skúšam nové veci a keď ma oslovili, aby som otestovala výrobky, neváhala som ani jednu sekundu, keďže spomínaná značka ma zaujíma a mám s ňou len dobré výsledky. Poďme sa preto pustiť do samotnej recenzie. Ako mi produkty sadli a čo ma na nich zaujalo?

Na úvod by som sa rada poďakovala firme, že som mohla vyskúšať nové výrobky a podeliť sa s vami o moju recenziu. Balíček ma veľmi potešil!

 

Čo sa nachádzalo v balíčku?

  • Krém na chodidlá
  • Penza
  • Exfoliačná maska 
  • Krémová maska na chodidlá 
Výrobky som dostala v rámci bártrovej spolupráce.

Foot Works- krém na chodidlá s kyselinou AHA (kyselina mliečna), slúži na zhrubnutú pokožku a kurie oko. Hneď po prvom použití ma tento krém zaujal svojou jemnou textúrou, ktorá sa príjemne roztiera na pokožke. Nehrudkuje. čo je určite ďalším benefitom pri suchých a popraskaných pätách.

Krém perfektne hydratuje a vyživuje suchú zhrubnutú pokožku a dodáva pokožke hebkosť. Každého z nás po lete trápia vysušené a nepekné päty, a práve tento zázrak bude pre vás ideálny. Okrem toho tento krém pekne vonia. Má takú jemnú mentolovú parfumáciu, ktorá mi za posledné obdobie spríjemňuje moju večernú starostlivosť. 😀

Ako ho aplikujem?

Po kúpeli natriem pokožka nôh krémom. Hotovo!

Foot Works- obojstranný pilník na chodidlá, používa sa na odstránenie drsnej suchej kože. Ideálna pomôcka pri úprave chodidiel. Pilník mám doma vyše mesiaca a moje nohy vyzerajú nohy krajšie a upravene, keďže si sama doma môžem urobiť vlastnú pedikúru.

 
Pilník v zeleno-modrom prevedení s dlhou plastovou rúčkou sa skladá z obojstranného brúsneho papiera. Horná strana má jemnejší pilník, ktorý sa používa skôr na doladenie. Dolná strana je hrubšia a  používa sa práve na takú hrubú kožu. Podľa mňa by určite pilník nemal chýbať v žiadnej domácnosti.
 
 
Peelingová maska- obsahuje kyselinu glykolovú, harmanček a aloe vera. Maska na chodidlá slúži ku zjemneniu zhrubnutej a suchej pokožky. Kyselina glykolová odstraňuje zhrubnutú pokožku a odumreté bunky v chodidlách. Výťažok z aloe vera a harmančeka upokojuje a osviežuje. Obidve látky poskytujú nohám potrebné živiny, ktoré sú potrebné pre extrémne vysušené päty. Suchá pokožka potrebuje vyššiu starostlivosť a preto doprajme svojim nohám nezabudnuteľný zážitok.
 

Maska sa nanesie na čisté a umyté nohy. Nie je na tom nič zložité. V zadu na obale máte aj postup ako sa správne navliekajú. Necháme pôsobiť 60 minút a nakoniec opláchneme teplou vodou. Nenáročné 😄

Po použití peelingovej masky som mala chodidlá jemné, hydratované a voňavé. Perfektný relax a popritom som nemusela nič v podstate robiť a chodidlá sa mi dávali dokopy v návlekoch, ktoré boli naplnené tekutinou. Ďalším benefitom je, že nešlo o tekutú látku, ktorá by sa vylievala v ponožkách. Práve naopak išlo skôr o hustejšiu konzistenciu. ktorá sa nerozlievala a na pokožku pôsobila. Maska zaručene stojí za to, aby sme ju mali doma, pretože výsledky sú ohromujúce...

 
Hydratačná maska- s vitamínom E a bambuckým maslom. Maska na nohy je ďalšia časť starostlivosti o pokožku. Po exfoliácii prichádza hydratácia. Prostredníctvom hydratačnej emulzie (masky) budú nôžky hydratované. Táto procedúra trvá cca 15 minút a počas nej sa vám nohy dajú do kopy po náročnom dni.
 
 
Moja skúsenosť s hydratačnou maskou: Bola som spokojná a určite do budúcna znova vyskúšam. Pre popraskanú a suchú pokožku je ideálne aplikovať takéto ponožky napustené krémom. Ponožky majú hustejšiu konzistenciu, takže sa netreba obávať, že by krém vytiekol, pekne drží na mieste. Za mňa top 👌


Po použití sú nohy príjemné na dotyk, voňavé a vyživené. Maska urobí službu. Stačí len vložiť a hotovo! Nemusím nikde chodiť, urobím si doma svoj spa večer a pritom môžem relaxovať. Skvelé!!!
 
 
Ideálna kombinácia masiek je najvhodnejšia pre našu starostlivosť o pokožku chodidiel. Sami uvidíte, že po dlhšom používaní uvidíte reálny výsledok. Nemusíte kvôli tomu chodiť do salónu, keď aj doma si môžete urobiť základnú starostlivosť o chodidlá a popritom si môžete zrelaxovať a uvoľniť napäté telo po náročnom dni.
 
Ak vás trápia suché a popraskané päty bude tento článok pre vás veľkým prínosom. Spomenuté výrobky sú za mňa skvelé. Značka Avon patrí medzi moju obľúbenú kozmetiku a veľmi často po nej siaham 💗
 
Budem sa tešiť na vaše komentáre.
Prajem ešte pekný deň!

2 komentáre:

  1. Super článek, asi vyzkouším, na paty hrozně trpím :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super, jak je to celé zaměřené na nohy. Obvykle nejvíc řešíme produkty na obličej, ale na nohy moc ne, takže jsem ráda, že jsme dostaly tip i právě na nohy. Nějakou tu masku bych potřebovala. A asi i nový pilník. :)

    OdpovedaťOdstrániť