štvrtok 25. marca 2021

Po zime prichádza opäť jar

 Ahojte💗

Začína nám nové ročné obdobie, rozkvitajúca sa jar. Znova tu mám niekoľko outfitov, ktoré je potrebné vytiahnuť zo šatníka. Spríjemnime si pekný deň s pohodlnými kúskami, ktoré zaženú negatívne myšlienky z hlavy a naladia jarnú atmosféru. Verím, že vás kombinovanie kúskov zaujme a vyčarí každej maniačke úsmev na tvári. 

Dlhý pletený sveter- keď som ho uvidela, musela som si ho vybrať. Má výraznú žltooranžovú farbu, ktorú veľmi rada nosím v jarnom období, pretože rozžiari každý deň. Svetrík je predĺžený, má hrejivý materiál a počas chladnejších dní zahreje. Ideálny na toto ročné obdobie!

Svetrík je na zapínací kovový gombík, tým pádom ozvláštni každý outfit. Stačia k nemu skombinovať naozaj jednoduché kúsky, biele rifle a basic čierne tričko, ktoré pekne doladili finálny outfit. 

Čierna kabelka- čierna crossbody kabelka s flexibilným ramienkom, ktoré sa dať nosiť na viacero spôsobov. Skombinovala som ju ku svetríku. Materiál: ide o imitáciu koži s kovovými gombíkmi. Vo vnútri je väčšia kapsa na zapínanie a dve menšie kapsičky na odkladanie drobností. Samozrejme je praktická z rôznych hľadísk.
 
 
Skombinovala som ju práve so žltým svetríkom. Skutočne stačí sa len pohrať s farbami a vykúzlite skvelú kombináciu farieb. Kabelka je veľmi praktická a svojím jednoduchým dizajnom doplní každý outfit.

 
Pulóver s výšivkou - krátky strih pulóvra s dlhými rukávmi, ktoré majú v hornej časti rukáva kvetinovú výšivku. Rukávy majú netypický tvar a vyzerajú na spôsob balónové, tým pádom ozvláštnia pulóvrik.
 
 
Pulóver je vo svetloružovej farbe, ktorá vyzerá elegantne a žensky. Čo sa týka materiálu je príjemný a vo vnútri je zateplený, takže zima mi rozhodne nebude. Za mňa určite ideálny kúsok do tohto počasia. Svojim minimalistickým vzhľadom sa hodí ku rôznym štýlom oblečenia.
 
 
K celkovému outfitu som doplnila skinny džíny, ktoré majú vysoký pás a pekne obopínajú postavu. Práve krátke pulovríky s takýmito nohavicami tvoria dokonalý pár. Nakoniec už som prihodila čiernu crossbody a myslím že samotný outfit vyzerá naozaj skvelo, aj sa v ňom tak cítim.
 
 
Skinny džínsy- tmavomodré úzke džíny na zapínanie s gombíkom. Skombinovala som ich s pulovríkom, ktorý sa práve svojím strihom hodí k takémuto strihu nohavíc a vyzerá to spolu fanstasticky. Nohavice sú dlhšie, takže by som skôr doporučila ich ohrnúť, aby vyzerali vkusnejšie. Za mňa takýto typ nohavíc je veľmi pohodlný a všestranný, keďže ho môžem nosiť ku rôznym tipom oblečenia a nikdy nevyjde z módy. 
 
Čo poviete na kúsky? Mne osobne všetky outfity sa páčili a budem rada za vaše komentáre. 💗💗💗
 
Ďakujem Bonprix za bartrovú spoluprácu!  😍

6 komentárov:

  1. No jo jaro! Konečně já už jsem uklidila, všechny zimní věci :D a nakupuji na teplé dny. Musím teda říct, že ten žlutý dlouhý svetr je bombový! Miluju takové vesele barvy a tobě navíc moc sedí a sluší ♥ A taky moc gratuluji ke spoluprací bonprix je dobrá firma, tak to musí být radost s nimi spolupracovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno už dlhodobo s nimi spolupracujem a vždy sa teším z každej možnosti spolupráce, Ďakujem krásne za pekný komentárik

      Odstrániť
  2. Na jar ako ročné obdobie,ale aj na jar v šatníku sa neskutočne teším. Outfit ti pristane a čierna kabelka nesmie chýbať v šatníku ani u mňa 😊

    ZuziČernická

    OdpovedaťOdstrániť