piatok 19. februára 2021

Top produkty ( vlasová, telová kozmetika a vôňe )

 

Ahojte 💗

Máme tu posledný diel, v ktorom vám predstavím moje obľúbené produkty za rok 2020. Jedná sa najmä o vlasovú kozmetiku, telovú kozmetiku a parfémy, ktoré rada nosím v lete a zime. Takže sa máte načo tešiť 💘💘💘

  •  Vlasová kozmetika

Green Pharmacy- šampón pre normálne vlasy so žihľavovým extraktom. Táto prírodná kozmetika je bežná v drogérii a maximálne mi vyhovuje. Vlasy sú po umytí krásne nadýchané a objemné. Za mňa top šampón, ktorý som vyskúšala za rok 2020.

Taiga Siberica- šampón je tiež prírodný, príjemná bylinková parfumácia. Vlasy umyje a dodá objem. Musím sa priznať, že vlasy sú menej mastné. Skutočne mi vyhovuje a určite môžem doporučiť.


Elseve- bez oplachový balzam na vlasy rozčesáva a pekne upraví vlásky. Jemná a príjemná vôňa. Bez neho si neviem predstaviť svoju vlasovú rutinu.

Pantene- olej na vlasy je moja pomôcka pri mojej starostlivosti či v lete alebo zime. Vlasy sú vyživené a hydratované. Aplikujem ho na končeky vláskov, ktoré sú vďaka nemu vždy hebké na dotyk.

  • Telová kozmetika

Dove- rôzne variácie vôní - sladšie alebo ovocné. Zdá sa mi, že oveľa dlhšie vydrží, až tak rýchlo z neho neodbúda. Milujem ich sprchovacie gély, majú hustú konzistenciu a urobia veľkú penu.

Palmolive- ďalší sprchovací gél, ktorý mi vyhovuje zo všetkých hľadísk či vôňou, ale aj funkciou výrobku. Najviac ma bavia ich veľké balenia, pretože vydržia dlhšiu dobu.

Bioderma- telový olej na suchú pokožku je vynikajúci pomocník pri staroslivosti o telo. Môže sa použiť na telo i pleť, za mňa je top produkt. Pokožka je pekne voňavučká a vyživená.

Organic shop- cukrový telový peeling so zložkou kávy. Pokožku pekne peelinguje, obrúsi zhrudnutú pokožku a rozvonia celé telo. Peeling môžem aplikovať častejšie, pretože má takú akurát konzistenciu. Určite ho musíte vyskúšať, je naozaj skvelý.

Nivea- telové mlieko s hydratačným účinkom, používam ho na celé telo. Dlho rokov som verná značke nivea, skutočne famózny výrobok pre starostlivosť o pokožku. 

Vollare- toto telové mlieko je z kozej rady. Vyživí a perfektne hydratuje pokožku. Naozaj krásne vonia, má sladkú a výraznejšiu vôňu. Ďalším plusom na tomto výrobku je to, že patrí do prírodnej kozmetiky.

Oriflame feet up- vyživujúci krém na chodidlá s mentolovou vôňou. Najlepší výrobok je na suché a popraskané päty, dobre premastí pokožku.

Oriflame- krém na ruky mám od tejto značky najviac rada. Obľubujem na ňom jeho hydratáciu. Nerobí mastný film, zanecháva pokožku hydratovanú a to je pre mňa dôležité.

Sportique- krém na ruky s výraznou citrusovou parfumáciou, ruky perfektne premastí. Vždy ho aplikujem večer pred spaním. Vhodný aj pre extrémne suchú pokožku. Za mňa top produkt roka 💓

Bioderma- dezodorant pre citlivú pokožku. Podpazušie chráni pred potom a čo je dôležité je šetrný ku citlivej pokožke. Značku Biodermu mám rada, pretože vždy nájdem super produkty, ktoré stoja za vyskúšanie. Vydržia naozaj dlhú dobu. Za mňa najlepší dezodorant, ktorý som do teraz používala.

  • Parfémy


Avon Atraction- jemná až výraznejšia vôňa, rada ju nosím celoročne. Okrem vôni ma zaujal obal, ktorý vyzerá jednoducho, ale sofistikovane. Za mňa top vôňa tohto roka, cítim sa s ňou skutočne výnimočne.

Hugo boss the scent- výraznejšia a ovocná vôňa, rada ju nosím tiež celoročne. Stačí pár streknutí a vôňa je intenzívna. Naozaj má zvláštnu parfumáciu, neviem ju dobre opísať, ale skrýva v sebe niečo zaujimavé.

Viktoria secret- telový sprej vhodný počas zimy i leta. Ovocná vôňa mi vyhovuje a rada ju nosím. Tento telový sprej je môj obľúbený aj kvôli tomu, že sa z neho rýchlo nemíňa, aj keď ho neustále používam.

  • Pena do kúpeľa

Avon- pena do kúpeľa s výraznou ovocnou, sladkou vôňou. Urobí dostačujúcu penu, dokonale si ňou viem odpočinúť po náročnom dni.

Avon- olej do kúpeľa je perfektný na suchú pokožku. Pokožka je nádherne jemná a premastená. Môže sa používať ako telový olej alebo ako prísada do vane. Rozvonia celú kúpeľňu.

Sirael- šumivé bomby do kúpeľa sú od tejto značky najlepšie, aké som do teraz vyskúšala. Rôzne vône, farby aj tvary. Keďže mi všetko na nich vyhovuje, nemám žiadne výhrady. Ak máte radi relaxačnú kúpeľ, je toto pre vás pravé orechové. Stačí si len vybrať správnu šumivú bombičku a môže sa relaxovať.

Čo poviete na moje top produkty? Skúšali ste niektoré výrobky?

Ďakujem za komentáre 💓
 

10 komentárov:

  1. Olej na vlasy od Pantene som mala viackrát a je skvelý a taktiež som skúšala šampón od značky Green Pharmacy na mastné vlasy a bol moc super.
    Ostatné produkty som neskúšala, ale moc ma zaujal cukrový peeling.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jo spousty produktů pomalu ani neznám určitě to musím napravit a nějaký zkusit, super článek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělé tipy na produkty, zaujaly mě hlavně ty vůně, na kterých jsem poslední dobou závislák! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sprchovacie gély od Dove sú moja srdcovka, nedám na ne dopustiť. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten bezoplachový balzám od Elseve mám taky a je to super!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Niektoré produkty nepoznám ale ten olejček na končeky by som chcela skúsiť.

    GOLD BUTTON AND HIGH BOOTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Olejíček na vlasy od Pantene a voňavku Attraction také používám.. Jsou fakt super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. This is a great article!! You've shown me so many new products. Thank you!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Koukám hodně produktů od Avonu, ty bohužel neznám, ale ráda používám vůně z Oriflame :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Také jsem vlastníkem pěny do koupele od Avonu, ale od Vánoc jsem ji ještě neotevřela, tak jsem zvědavá až zkusím. :) Pantene je skvělá značka, olejíček nemám, ale šampony a kondicionery jsou fajn. A dove sprché gely se mi líbí konzistencí, ale ne balením, mám problém celý obsah dostat ven.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť