sobota 21. novembra 2020

Prirodná kozmetika

 

Ahojte 💗

V dnešnom článku vám predstavím Mari prírodnú kozmetiku. Majú v ponuke vlasovú, telovú, pleťovú kozmetiku a bytové doplnky. Na stránke nájdete rôzne kozmetické značky. Môžete si vybrať zo širokého sortimentu produktov. Oplatí sa navštíviť e-shop, stojí určite za to, aby sme podporili slovenských predajcov, ktorí sa vyznajú v prírodnej kozmetike. Rámci spolupráci som si vybrala 3 výrobky, o ktorých vám prezradím kompletnú recenziu. Máte sa skutočne načo tešiť. 

 
Taiga Siberica prirodný šampón- obsahuje extrakt z bielych listov brezy, vitamíny A, B, C, kyselina hyalyronovej, olej z lopúcha. Má nevýraznú parfumáciu. Ide skôr o bylinnú zmes, ktorá sa v prírodnej kozmetike často objavuje. Pre citlivú pokožku hlavy bude šampón ideálnym pomocníkom a vlasy zbytočnou parfumáciou nezaťaží. Taktiež budete mať lepší pocit počas používania šampónu.
 
 
Po prvom používaní šampónu som bola milo prekvapená ako dobre pení. Málokedy sa stane, že prírodné šampóny penia dostačujúco. Vlasy po umytí boli nadýchané, hebké a príjemné na dotyk. Po každom aplikovaní šampónu mali moje vlasy objem, vyzerali ako od kaderníka. Vlasy boli plné života a zato vďačím práve tomuto vlasovému výrobku. Okrem toho celkom obstojne predĺži výdrž nemastenia sa vlasov, takže 4 dni sú podľa mňa určite dobrým krokom ku dlhšej výdrží ako obvykle. Vyskúšala som ho už viackrát a stále sa mi zdal dobrý ako pri prvom aplikovaní. Ak máte problém s vlasmi a máte citlivú pokožku, určite si šampón kúpte. Budete spokojní. V ponuke nájdete rôzne šampóny na rôzne typy vlasov.

 
Telový peeling Brazilská káva- cukrový peeling s aromatickou vôňou kávy. Jemná a nevtieravá vôňa prebudí vaše zmysly. Milovníčky kávy si určite prídu na svoje. Po otvorení cítiť skutočne lahodnú vôňu. Počas ošetrovania pokožky nie je vôňu príliš cítiť. Takže ak neobľubujete výrazné vône, tento produkt je stvorený pre vás. Balenie 250 ml.
 
 
Všimla som si, že nemá drsnejšie zrniečka. Práve preto ho môžem používať aj 2-krát do týždňa. Ideálne pre zhrubnutú a vysušenú pokožku. Častejším používaním sa pokožka začne menej vysušovať a nebude taká drsná na dotyk. Presne takéto typy produktov sú vhodné počas zimného obdobia. Pokožku hydratujú a dodajú jej potrebné živiny. V zimnom období viac trpím na suchú pokožku tela, takže peeling v takejto hrubosti mi vyhovuje oveľa viac ako príliš drsný. Peeling môžem používať častejšie, tým pádom aj oveľa rýchlejšie vidno reálne výsledky. Stačí tak málo ku hydratovanej pokožke.
 
 
Veľké balenie je výhodou. Peeling vám vydrží na dlhšie obdobie. Môžem ho používať, kedy len budem mať chuť. Určite ma naozaj prekvapil a nič mu nemôžem vytknúť, pretože mi naozaj sadol ako uliaty. Počas zimy ho budem častejšie používať, vtedy je u mňa nutnosť telo viac rozmaznávať. Ak chcete mať hladkú pokožku, tento peeling by nemal chýbať peeling vo vašej kúpeľni. Za mňa top výrobok, ktorý testujem vyše cca 2 týždne a za ten krátky čas vidím zmeny k lepšiemu.
 
 
Kozie telové mlieko- obsahuje kyselinu hyaluronovú, ktorá by mala pokožke dodať pružnosť a elasticitu. V kozom mlieku sú aj bielkoviny prospešné pre našu pokožku. Telové mlieko má hustejšiu konzistenciu, dostatočne hydratuje suchú pokožku. Ideálne je ho aplikovať po kúpeli a ponatierať sa telovým mliekom, ktorý pokožku dostatočne premastí. Balenie 400ml.
 
 
Telové mlieko aplikujem každý deň na čistú pokožku, rýchlo sa vstrebáva, hydratuje, vyživuje a nerobí mastný film. Často sa mi stáva pri produktoch, že sa mi tak rýchlo nevstrebávajú, ale pri spomínanom mlieku mám práve opačný pocit. Ďalšou výhodou je, že nemám lepkavý pocit po nanesení. Najlepší pocit keď sa cítim pohodlne s vyhovujúcim výrobkom, ktorý sa stal mojím kamarátom. Vhodný je pre všetky typy pokožky či už máte normálnu, suchú alebo citlivú pokožku. Ja mám dosť citlivú pokožku a mne vyhovuje. Mám s ním dobré skúsenosti. Jedná sa o prírodnú kozmetiku, tým pádom je viac šetrnejšia a neobsahuje veľké množstvo alergénov, ktoré sa vyskytujú v bežne dostupných výrobkoch z drogérie.
 
 
Oceňujem produkt s pumpičkou, oveľa ľahšie sa s ním aplikuje. Kiežby všetky výrobky takto vyrábali. Nemôžem zabudnúť na neuveriteľne božskú vôňu, ktorá má jemné, sladké tóny. Po každom používaní si doslova užívam parfumáciu. Keby ju môžem mať v parféme, toto by bola naozaj veľká pecka. Musíte ho vyskúšať, lebo sa do vôni takisto zamilujete. Telové mlieko vám vydrží na dlhé obdobie. Keďže má veľké balenie, môžete si ho užívať kedykoľvek. Za mňa top výrobok.

Ďakujem za poskytnutie výrobkov v rámci barterovej spolupráci. 
 
Vyskúšali ste niečo zo spominaných výrobkov?
 
Ďakujem za každý komentár! 👄👄👄


3 komentáre:

  1. Tiež mám s týmto e-shopom spoluprácu a práve chystám článok :) Vybrala si si pekné produkty, najviac sa mi zapáčil ten telový peeling, ten by som určite rada vyskúšala aj ja :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten šampon mě moc zaujal. Já mám teď od značky Apotek a jsem moc spokojená, je taky přírodní a hrozně mě překvapilo, že mám po něm opravdu jemné a vyživené vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi zaujímavé produkty :) Raz za čas si aj ja rada kúpim nejaké prírodné novinky
    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť