pondelok 14. septembra 2020

Ako som trávila leto ? Nákupy a novinky?

Ahojte 💗
Leto máme na konci, takže vám zahrniem do článku, ako som trávila posledné dva mesiace. Zaradím tu obľúbené výrobky, nákupy a navštívené miesta. Môžete sa tešiť. Dnes to bude skutočne výživné! 😊
  • Kde som bola?

Bystrianska jaskyňa nachádza sa na okraji obce Bystrá. Prehliadka jaskyne trvá 45 minút. V jaskyni je príjemné prostredie, čerstvý vzduch a nádherná kvapľová výzdoba. Počas prehliadky sa dozviete množstvo zaujímavých informácii. Ak budete mať cestu určite túto jaskyňu navštívte.

 
Často sme chodili na prechádzky do lesa, keďže ho nemáme tak ďaleko od domova. Využili sme čas a išli sme sa nadýchať čerstvého vzduchu v rozmanitej prírode. Pokoj, šum stromov, žblnkot jazierka čo si viac priať k dokonalému zakončeniu dňa.

  • Nový prírastok do rodiny ✋

Dávnejšie som túžila mať domáceho miláčika. Bola som nadšená, keď mi doniesli malého kocúrika. Rada s ním trávim každú chvíľku dňa, celá rodina si ho obľúbila. Kocúrik Tino je môj miláčik a rastie ako z vody. Má 4 mesiace a je poriadne šialený ako každé mačiatko. Som zaňho vďačná 😍😍😍
  •  Niečo z našej úrody?

Tento rok bolo pomenej úrody, hlavne ovocia a zeleniny. Nemusíme za každým chodiť na trh alebo do obchodov. Stačí zájsť na záhradu a vychutnávať si svoju úrodu (jahody, maliny, ríbezle, černice atď.).
  •  Čo dobré som kuchtila?
 
Počas horúcich dňoch som vôbec nepiekla tepelne upravované koláče. Na druhej strane, som si častejšie robila chutné nepečené zákusky alebo zdravé ovocné poháre. Piškótové cesto, smotana, šľahačka, ovocie, čokoláda. Vhodný ku káve, čaji alebo len tak pri pracovnej činnosti.
Mrazené zmrzliny a nanuky sú počas leta pre mňa príjemný a osviežujúci dezert. Najradšej si kupujem lahodné mini nanuky Magnum. Tmavá a biela čokoláda patrí ku mojím obľúbeným príchutiam. Určite môžem odporučiť Lidl, kde robia často zľavy a viac sa oplatia za prijateľnú cenu.

  • Čo som vyhrala? Kto mi urobil radosť?
 
Fann parfúmeria pred pár mesiacmi som vyhrala parfém Coach Dreams vo výraznejšej kvetinovej vôňi. Vydrží dlho hodín na tele a môžem odporučiť všetkými desiatimi. Malý minimalistický obal.

 
V rámci ďalšej súťaže som vyhrala domáci burger s hranolkami. Práve v našom meste máme podnik Eldorado, ktorý je zameraný na predaj rôznych burgerov. Bola som nadšená, že som mohla niečo nové ochutnať. Určite si plánujem znovu niečo dobré objednať. Ďakujem za všetky výhry! 💓
  • Nákupy?
Musím sa pochváliť. Počas leta som opäť zavítala do obchodíkov a nakúpila niekoľko zaujímavých vecí. Často som nakupovala online. Keďže robím katalógový predaj, často som siahala po kozmetike práve z tade. Čo som si obľúbila je značka Farmasi. Občas som si objednala zopár kozmetických výrobkov, s ktorými som nadmieru spokojná. Keďže som aktívnejšia na Instagrame, už ste o výrobkov mohli počuť. Ale ukážem vám pár produktov, ktoré stoja za zmienku a najviac ma prekvapili.

 
Pri poslednom nákupe na Farmasi som siahla po kozmetickej taške, ktorú som hľadala už dlhšiu dobu. Ďalej som si objednala mydielko a paletku na obočie, ktorá mi práve pomaly dochádza.

 
Essence paletka rozjasňovačov vynikajúci výrobok z drogérie. Pigmentácia a výdrž je excelentná, množstvo blogeriek o nej taktiež básnilo. Skutočne stojí za nákup.

 
Paletku rozjasňovačov som si obľúbila, často ju nosím. Dodá pleti lesk a nevyzerá vôbec prehnane. Práve naopak. Hodí sa k bežnému líčeniu aj napriek tomu, že je výraznejšia.
 
 
V priebehu júla som znovu urobila väčšiu objednávku z Dedry. Veľa známych si pochvaľujú a radi si niečo objednajú. Čistiace výrobky, aviváže, doplnky do domácnosti... praktické veci sa vždy zídu.
 
 
Statív som už dlhšie chcela mať. Na internete som videla, že ho predáva známa. Som rada, že som si statív kúpila. Aspoň bude lepšia kvalita fotiek. Statív obsahuje osvetlenie. To znamená, že si môžem nastaviť akúkoľvek farbu svetla. Super vecička. Ak hľadáte niečo podobné, môžem odporučiť.
 
 
Cez letné obdobie som častejšie zavítala do rôznych obchodíkov, kde som našla kopec zaujímavých kúskov. Keďže som si triedila skriňu, mnoho vecí mi chýbalo v šatníku. Siahla som po pohodlnom oblečení za dobré ceny. Napr. obyčajné tričká s krátkym rukávom za zídu vždy, krátke neónové nohavice som musela mať a počas horúcich dní som ich rada vytiahla. Čierne šaty s krátkym rukávom som objavila na e-shope Lidl. Taký kúsok by rozhodne nemal chýbať v žiadnom šatníku. Čo som dlhšiu dobu hľadala, boli nohavice zo vzdušného materiálu a keď som si ich všimla v obchode Takko, padli mi hneď do oka. Okrem toho som si zadovážila čierne tenisky z predajni CCC, kde mali výpredaje. Cez bazárík som si kúpila klasickú džinsovú bundičku, ktorá mi sadla ako uliata.
 
 
Za posledné obdobie tu mám aj bežné drogerkové nákupy. Nebudem tu všetko zverejňovať, len pár produktov. Sprchovacie gély, telové mlieka, šampóny, čistiace výrobky, dekoratívna kozmetika. Presne takéto bežné nákupy každý nakupuje, hlavne som kupovala veci do zásoby.
 
 
Na záver vám ukážem posledný kozmetický výrobok, ktorý som si konečne objednala. Ide o kontúrovaciu paletku Revolution v spolupráci s Petrou LovelyHair. Teším sa, keď ju začnem používať.
 
Páčili sa vám nákupy?
 
Ďakujem za komentáre 💗

3 komentáre:

  1. Ta posledná paletka od Revolution vyzerá naozaj super.
    Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty nanuky z Lidlu zboznuju a ujížděla jsem na nich cele léto! Taky se dost podepsalo na me postavě, haha :D
    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kocourek vypadá úžasně, snad se bude mít dobře, ale věřím, že si sednete hezky. :)

    OdpovedaťOdstrániť