sobota 1. augusta 2020

Zavinovacie žlté šaty

Ahojte 💓

V rámci spolupráci s Bonprix som si vybrala 3 kúsky oblečenia do svojho šatníka. Keďže viete, že som módna maniačka rada siaham po kúskoch, ktoré sú v zaujímavom strihu alebo farbe. Hneď po otvorení balíka som mala radosť, že som trafila môj štýl obliekania. V dnešnom článku vám môžem predstaviť ako som samotné kúsky skombinovala. Pôjde o jednoduchý, ale zároveň moderný outfit 😀



Plisované upletové šaty predĺžené šaty v žiarivo žltej, šafránovej farbe. Šaty sú vhodné do horúcich letných dní. Majú výstrih do V a zaviazanie okolo pásu. Tým pádom budú sedieť každej ženskej postave a ocenia to najmä ženy, ktoré nemajú radi hlboký výstrih.


Šaty sú vyrobené z kvalitného, plisovaného materiálu. Netreba sa báť, že by sa zničili či pokrčili. Šaty siahajú až ku chodidlám. Na ľavej strane je výstrih, ktorý odhaľuje časť nohy. Tento výstrih ozvláštňuje celý outfit, dodáva mu zaujímavý vzhľad a urobí pekný detail.
                                   

Džínsová bundička s gombíkmi bundička v svetlo modrej farbe s dlhými rukávmi, krátkym strihom a výraznými hnedými gombíkmi. Môže sa nosiť buď k šatám alebo k nohaviciam. Takýto druh oblečenia nikdy nevyjde z módy.


Dávno som hľadala bundu, ktorá mi bude sedieť a budem sa v nej cítiť pohodlne. Presne takáto džínska mi už nebude chýbať v šatníku. Teším sa ako ju budem nosiť ku viacerým outfitom. Vybrala som si o číslo väčšiu, pretože mám rada, keď sú bundičky over-size. Svetlo modrá bundička sa perfektne hodí k výrazným, žltým šatám. K celkovému outfitu stačí zvoliť jemné doplnky a hneď budete vyzerať skvelo. Mne sa takáto kombinácia farieb veľmi páči!


Sandále klasické, čierne sandále zaručene nesmú chýbať v letnom šatníku. Sami vidíte z fotky, že skutočne sadnú na každú nôžku. Nebudete banovať ak si ich zakúpite. Sandále sú veľmi pohodlné a práve preto je to kúsok, ktorý vynosíte určite. Materiál: vrchná časť- imitácia kože, vnútorná stielka, podrážka- syntetika. Jednoduché sandále budú čerešničkou na torte k finálnemu outfitu.


Čo poviete na dnešný outfit? Zapáčil sa Vám? Radi nakupujete cez Bonprix?

Ďakujem za Vaše komentáre!


4 komentáre:

  1. Tie šaty sú pekné a hlavne neobvyklá farba.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takáto sýta žltá ti veľmi pristane ♥ Krásny kúsok, skutočne ❤

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šaty ti veľmi pristanú.A celý outfit si veľmi pekne skombinovala

    CHLAPEC ALEBO DIEVČA? BUDE TO 5 CHLAPČEK?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. za mě spokojenost a pohodlnost :) a když se lehce ochladí tak bundička stačí :) navíc ta boží barva ♥

    OdpovedaťOdstrániť