piatok 28. augusta 2020

Herbalife, Revlon, Catrice

Ahojte 💗

Dnes si dáme klasickú recenziu kozmetických produktov, ktoré už dlhšie testujem. Mám tu zaujímavé výrobky pleťovej, telovej, dekoratívnej kozmetiky. Poďme sa pustiť, lebo to bude dlhšie. Prajem pekné čítanie!


HERBALIFE sprchovací gél a čistiaca emulzia. Obidva výrobky mi sadli hneď po prvom použití. Obsahujú výťažok z aloe vera, ktorý je prospešný pre pokožku. Citlivá a problematická pleť potrebuje oveľa vyššiu starostlivosť, a preto môžem len doporučiť. Určite vyskúšajte niečo od Herbalife :)


Sprchovací gél počas horúcich dňoch bol vynikajúci a osviežujúci. Má peknú vôňu. Po sprche som sa vždy cítila fresh. Presne takýto typ sprchovacích gélov potrebuje každý, kto sa chce po umytí cítiť príjemne a hlavne sviežo. Balenie 250 ml vystačí na dlhšie obdobie. Stačí kúsok gélu aplikovať na pokožku. Vytvorí sa veľká pena, s ktorou sa nádherne umýva. Takže chcem ďalšie balenie.


Čistiaci gél na pleť – vhodný pre citlivú a problematickú pokožku s výskytom akné. Sadol mi ako uliaty. Hoci parfumácia nie je nič moc, ale vlastnosti sú výnimočné. Vyčistí pokožku pred nečistotami. Zabraňuje pri tvorbe vyrážok, nevysušuje. Čistiaci gél aplikujem dvakrát denne na mokrú pleť. Masírujem pokožku a opláchnem vodou. Stačí malé množstvo a pleť hneď vyzerá oveľa lepšie, je čistá a jemná na dotyk. Balenie 200ml. Vyskúšajte!!!



Hubka napodobeniny beauty blenderu mám rada. Nechcem stále kupovať drahú verziu hubky, keď mi postačí táto hubka za pár korún. Má strednú veľkosť a ploché miesto, s ktorým sa perfektne nanáša korektor pod očami. Hubkou väčšinou aplikujem tekuté výrobky, ktoré sa oveľa lepšie nanášajú hubkou ako so štetcami. Hubička mi celkom dlho vydržala. Som s ňou nadmieru spokojná.


NIVEA smoth sensation telové mlieko obsahujú sérum a bambucké maslo. Značku Nivea mám rada, hlavne pleťovú a telovú kozmetiku. Od spomínanej kozmetiky mi vyhovuje množstvo výrobkov. Telové mliekom je zázrakom pre suchú pokožku. Je to ideálna voľba počas leta, keď sa mi vysušuje pokožka. Oceňujem hydratáciu, ktorá je perfektná. Balenie 250 ml.


Telové mlieko má jemnú, nevtieravú vôňu. Celkovo produkty od Nivey majú parfumáciu, ktorá nie je príliš výrazná. Po natretí ju už čiastočne necítiť aj pri prvom nanesení produktu. Nemám moc rada, keď sú telové mlieka výrazne parfumované.


AVON Luxe zhusťujúca špirála, ktorá vytvorí objem a predĺži mihalnice. Stačí naniesť jednu vrstvu a urobí efekt aký očakávam od výrobku. Urobí objem a vynikne na očiach. Riasy zanecháva jemné a hladké na dotyk. Málokedy sa mi stalo, že by mi sadla špirála ako uliata. Vyhovuje mi a pod okuliarmi ju vidno intenzívne a práve to preferujem.


Klasická kefka zvýrazní mihalnice od korienkov po končeky. Môže sa zdať, že je kefka väčšia. Ja som som mala predsudky pri prvom otvorení. V skutočnosti sa s ňou pracuje perfektne. Špirála obsahuje prášok čierneho diamantu, vďaka ktorému získate prenikavý pohľad. Nerozmazáva sa pod očami, nezliepa sa medzi sebou. Za mňa top výrobok zas a znova 😁😁😁


REVLON rúž v odtieni 700 HD Sand, čo je prirodzená telová "nude" farba. Úplná klasika, ktorá sa hodí vždy a všade. Počas letných dňoch tak často nesiaham po výrazných farbách. K výraznému líčeniu očí sa skôr hodia jemné farby pier.


Revlon rúže sú pigmentované, dlhotrvacné, neotláčajú sa. V ponuke nájdete množstvo zaujímavých farieb, ktoré sa hodia ku každému farebnému typu. Stačí si vybrať to, čo najviac vyhovuje.


CATRICE paletka na zafarbenie obočia v odtieni 010 Now flash lights. Urobí prirodzený efekt. V paletke sa nachádza malý štetec, s ktorým sa dá namaľovať a upraviť obočie. Bez pekne upraveného obočia neviem vykročiť z domu.



CATRICE tekutý očný tieň vo výraznej metalickej farbe 040 brown under. Tmavému typu sa tieto farby skutočne hodia. Očný tieň mi sadol ako uliaty a zvýraznil oči. Upravenému obočiu sa pekne vyníma líčenie, ktoré sa hodí na každú príležitosť. Bola som prekvapená ako mi sadol look. Čo poviete na líčenie?

                                   
Ako ste spokojný recenziou? Skúšali ste niečo so spomínaných značiek?

Ďakujem za komentáre ☺

3 komentáre:

  1. Všetko som skúšala. A s Herbalifom som robila ale som rada že už nerobím.

    ČO OBSAHUJE MOJA TAŠKA DO PÔRODNICE?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z týchto produktov som zatiaľ neskúšala nič, ale tá riasenka vyzerá fajne, mám rada hentaký štetček na riasenkách. Aj tá paletka na obočie ma zaujala, keďže si poslednú dobu veľmi na obočie potrpím. Pekný článok! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zatiaľ nemám ani s jedným produktom skúsenosť. Pekný príspevok.
    Budem rada ak sa zastavíš aj u mňa na blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť