sobota 27. júna 2020

Ľoccitane- mydielko, krém na ruky


Ahojte 💗

V dnešnom článku Vám predstavím luxusnú francúzsku kozmetiku L´Occitane en Provence, ktorá ma v ponuke telové, pleťové, vonné a domáce výrobky. Bola založená v roku 1976 Olivierom Baussanom. Cieľom tejto kozmetiky je vytvoriť spoločnosť, ktorá zachováva tradície rodného Provence. Produkty sú vyrábané z l'Immortelle rastliny (Helichrysum italicum) z Korziky od výrobcov, ktorí sa spoliehajú na tradičné výrobné metódy. Nepoužívajú žiadne živočíšne s výnimkou na včelie produkty. Netestujú na zvieratách.


Krém na ruky obsahuje bambucké maslo (20%), med, výťažok mandlí a kokosového oleja. Hydratuje a vyživuje ruky. Krém je vhodný hlavne pre suchú a podráždenú pokožku. Stačí ho málo a urobí svoju prácu dokonale. Nezanecháva mastný film.


Má zvláštnu parfumáciu a pripomína mi vôňu krémov z 90. rokov. Na začiatku používania mi vôňa prekážala, ale po čase som si zvykla. Určite viacerým bude vadiť jeho špecifická parfumácia, všetko je o zvyku. Kvôli malej chybičke krásy, neodcudzíme hneď samotný výrobok. Veľmi ma prekvapil, kremík na ruky a bol skutočne geniálny. Potrebujem ho znova 😃


Mydlo obsahuje bambucké maslo a palmový olej. Slúži ako čistiace mydielko, telo a pleť. Rýchlo pení, stačí pár kvapiek vody a urobí penu. Telo i pleť vyčistí do poslednej bodke. V poslednom čase mydlo často používam a pleť sa mi oveľa zlepšila. Milujem multifunkčné výrobky, ktoré sa dajú využiť vždy a všade. Každé ráno i večer pleť poriadne vyčistím a opláchnem vlažnou vodou.


S obidvoma produktami som nadmieru spokojná. Môžem ich odporučiť všetkými desiatimi. Dajte mi prosím vedieť, či ste niečo o spomínanej kozmetickej značke počuli? Poprípade používali?

Ďakujem za každý komentár!

5 komentárov:

  1. O tejto značke som ešte nepočula. Oba produkty vyzerajú dobre.
    Budem rada ak sa zastavíš aj u mňa na blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem kdysi měla od této značky levandulové mýdlo, dlouho jsem ho měla v šatníku, jak krásně vonělo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku znám od slyšení, ale nikdy jsem od ní neměla nic.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. L´Occitane bola kedysi moja snová značka! Ja od nich milujem Cherry Blossom kolekciu ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já kolem tohoto obchůdku chodím několikrát do týdne, ale nikdy jsem se tam nebyla podívat :) Tak třeba příště mrknu.

    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť