sobota 2. februára 2019

Šály ako ich nosím? Ktoré sú moje obľubené?


Ahojte 💗
Mám tu pre Vás trochu iný článok, ktorý som plánovala už dlhší čas. Tentokrát pôjde o typický zimný doplnok - šál. Určite mi dáte za pravdu, že v žiadnom šatníku by nemal chýbať teplý, príjemný a samozrejme hrejivý šálik. Na trhu je široký sortiment výrobkov. Vyhľadávam rôzne farby a materiály šálov - v nasledujúcich riadkoch sa môžete dozvedieť, ktoré z nich nosím najradšej. 😉

 
  • Obrovský šál alias maxi deka - dlhý šál z červenej károvanej látky so strapcami. Keďže je šál dlhý, dá sa dá nosiť na rôzne spôsoby (previazaný, voľný atď.). Šál mi pripomína teplučkú deku, do ktorej sa stačí už len pekne zachumlať. V poslednej dobe som si zamilovala práve takéto šály, pretože ich iba nahodíme na bundu alebo kabát a ideme!              
                                                        
  • Klasický dlhý šál so strapcami - na prvý pohľad fádny šedý šál oživili farebné nite. Tieto šály nosím väčšinou uviazané okolo krku. Nachádzajú sa na ňom strapce, ktoré ho aspoň niečim odlišujú. Ak ste zástancami dlhých šálov, určite vás zaujme jeho dĺžka. Vrelo odporúčam.
  • Tunelový/ kruhový šál - šedo-oranžový nákrčník, ktorý mi vie každú smutnú zimu spestriť. Pri kruhových šáloch oceňujem najmä ich praktickosť. Stačí obtočiť okolo krku a je vybavené! Okrem dizajnu si dávam záležať aj na materiál látky, z ktorého daný šál upletený. Spravidla preferujem bavlnené kúsky. Hryzavé šály z umelých vláken nie sú príliš ideálne - radšej si vždy priplatím za kvalitu. Dôležité je, aby sme sa v teplučkom šáliku cítili príjemne.
Hoci zima nepatrí medzi moje obľúbené obdobie, rada sa v takomto zasneženom prostredí fotím. Dúfam, že Vás článok zaujal. Budem rada, ak mi do komentárov napíšete:
Aké šály radi nosíte Vy? 💕

3 komentáre:

  1. Mne sa páčia dlhé šály, tunelové neznášam. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já v zimě nosím jedině obrovské šály alá deka :)) Úplně miluju, že se do nich můžu zachumlat, i když mi je třeba zima ve vlaku nebo ve škole :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť