piatok 7. decembra 2018

3 pohodlné outfity

Ahojte :) 💗

Po kratšej dobe som tu znova s článkom, ktorý určite zaujme ktorúkoľvek ženu. Každé ráno máme ťažkú dilemu ─ Čo si obliecť? Ako vykúzliť outfit, v ktorom by sme sa počas dňa cítili dobre. Vždy si pripravte jednotlivé kúsky a poskladajte k nim všetko, čo sa vám osobne páči. Keď už ich máte zostavené podľa vášho vkusu, stačí si len vyskúšať, ako bude na vás outfit pôsobiť.

Do dnešného príspevku som vybrala kúsky oblečenia z internetového obchodu Bonprix, ktoré sa hodia najmä na každodenné  nosenie (napr. do práce, školy ap.) v chladnom či sychravom počasí.

1. outfit:
Teplý kardigan Buklé javorovo červenej farby. Zaujal ma predovšetkým hrejivým materiálom a nezvyčajnou farbou. Keďže je dlhý, môže sa k nemu obliekať aj tričká kratšieho strihu. Ja som zvolila svetlosivé melírované tričko s nadpisom a biele rifle. Rada vyhľadávam moderné nadpisy, ktorými vždy môžeme celok efektívne doplniť.
 












 






2. outfit: 
Dlhý pletený sveter v kráľovsky modrej farbe. Oceňujem predovšetkým praktické vrecká, ktoré sú na ňom našité. Svetrík je z teplého materiálu, pod ktorý stačí obliecť i niečo tenké a nebudeme Vám zima. Má dlhší strih, dajú sa k nemu kombinovať rôzne druhy blúzok. Ja som použila červené tričko, ktoré v outfite fungovalo ako kontrastný prvok.



3. outfit: 
Šedá bavlnená mikina s pestrofarebnou potlačou. Je dostatočne teplá, i keď tak na prvý pohľad nevyzerá. Oslovila ma najmä svojim originálnym motívom. K mikine som vybrala  klasické rifľové nohavice. Aby to nebolo úplne nudné, pridala som čiapku. Outfit je osviežený žiarivo červenou bundou. 


 















 

Tak čo hovoríte na tieto tri outfity? Páčia sa Vám?

 

2 komentáre: