piatok 9. novembra 2018

Beyonce, Revlon, Freedom

Ahojte:)
Dnešný článok bude ďalšia recenzia s mojimi obľúbenými značkami, ktoré mi prirástli k srdcu. Teraz sa s Vami podelím o skúsenosti s nimi, ktoré budú viacmenej iba pozitívne.

Beyonce Heat Rush- dámska toaletná voda, určená pre všetky vekové kategórie, či mladým alebo starším ženám. Každý sa v nej nájde, pretože nie je príliš sladká ani výrazná.

Skladá sa:
Hlava- červený pomaranč, čerešňa, marakuja
Srdce- ibištek, kvet manga, orchidea
Základ- ambra, pižmo, teakové drevo


Speváčka Beyonce vytvorila práve spomínanú voňavku, vidno že si dala dala prácu so samotným parfémom. Hneď po prvom použití ma očarila sladká vôňa, ktorá zobudí vaše zmysly. Okrem vôni ma zaujali i iné vlastnosti ako sú napr. luxusný obal. Láska na prvý pohľad....
Vydrží na telu veľmi dlho ešte aj na druhý deň ju cítim na oblečení. Musím konštatovať, že som dobre urobila, keď som si ju kúpila. Odporúčam všetkými desiatimi.

Revlon- značku som poznala už dlhšiu dobu, ale som nevyhľadávala ju. V tom som robila chybu. Maju famózne rúže, ktoré okrem toho majú dlhotrvajúci finiš, žiarivé farby atď...
745 Rhubard tmavočervená farbička má intenzívnu farbu a na perách vypadá dokonale. Výrazné farby rúžov nosievam hlavne teraz, keď máme už trochu chladnejšie počasie. Čo mi prekáža, že sa dosť obtískáva o zuby. Ide o hydratačný rúž, pery vyživí dostatočne a obsahuje mastný film. Takže sa nemusíte báť, že by sa pery vysušovali.
730 Tropical odtieň sadol mojej pleti najviac, nie je príliš výrazný ani nudný. Ružová farbička, ktorá hneď upúta, sa dá kombinovať s výrazným i prirodzeným líčením.
Rúže vydržia malé jedlo i pitie. Najviac oceňujem, keď výrobky robia presne to, čo sa od nich očakáva. Obľúbila som si obidva rúže od Revlonu, pretože sú komfortné, vo farebných a moderných obaloch a všetko čo očakávam od dobrého výrobku spĺňajú.

Freedom Pro Highlight- obsahuje 7 rozjasňovačov, 1 bronzér. Paletka má sypké i tekuté odtiene, na začiatku sa mi paletka moc nepozdávala, ale prekvapila. Úžasná pigmentácia, vysoká výdrž, prirodzené spektrum farieb.
Každé líčenie vyzerá skvelé s touto kráskou, rada kombinujem rozjasňovače i s lícenkou, aby to malo "kus šťavu". Preferujem výrazné časti tváre a táto paletka mi to splnila. Treba si však dať pozor koľko rozjasňovaču dáte na tvár, aby ste to už neprehnali. Najmä biele odtiene stoja za vyskúšanie, pretože pigmentácia je veľmi výrazná. Práve čo si všímam veľa žien, hľadá práve niečo podobné, aby na pleti bolo niečo vidno. Tak čo poviete na produkty? Máte skúsenosti?














 

2 komentáre: