streda 4. apríla 2018

Prírodná kozmetika NAVIA

Ahojte:)
Prírodná kozmetika Navia, z latinskeho názvu Sila prírody, obsahuje prírodné účinné látky ktoré vplývajú na pokožku. Výrobky obsahujú mnoho esenciálnych olejov, majú pozitívne účinky na myseľ. Výrobky sa zdajú byť, príjemné a vôňavučké.Obaly sú praktické v skleneno prevedení, práve také obaly prispievajú k prírode. Navia kozmetická značka sa vyrába v Humenom. Kozmetika sa skladá 3 kategórii: Pleť,Telo, Vlasy.
Vybrala som si sadu pre problematickú - mastnú pleť. Ako darček ku produktom mi dali malú pozornosť ako vzorku Šípkový peeling. Objednávala som cez https://www.sashe.sk/Navia
Krabička obsahovala 3 výrobky
  • Konopný krém
  • Čistiaci gél
  • Pleťová voda
Konopný krém- vyživujúci, denný krém s obsahom Konopného oleja, sľubuje že by mal ľahšiu konzistenciu. Popravde mi nesadol na pokožku, práve naopak mala som pocit ako by ju ešte viac zmastil. Vytváral mastný film. Skúšala som ho nanášať, pod make up aj bez neho.Ten pocit nepominul stále som mala pocit zaťaženosti. Spôsoboval mi ekzém. Parfumácia bola celkom príjemná, upútala ma výrazná pepermintová vôňa. Balenie 15 ml.
Ćistiaci gél- slúži na zbavenie nečistôt, celkové dočistenie pokožky. Musím sa priznať, gél mi najviac učaroval. Bol neuveriteľný, práve v tej dobe som mala problémy s pleťou, moc mi pomohol.
Používaní čistiacej emulzii, sa mi pleť dala do normálneho stavu. Aplikovala som 2 krát za deň vyrážky mi úplne zmizli. Niet nad krajší pocit, bez rôznych ekzémov a problémov. Pociťovala som pocit blaženosti pri jeho používaní, celkovo bola pokožka hydratovaná, vyživená a samozrejme krásna na pohľad.
Čo mi prekážalo, bola malá penivosť u gélových emulziách preferujem väčšiu penivosť, aby pleť bola dostatočne prečistená. Takže trebalo viac gélu aplikovať, vždy som ho premiešala s tečúcou vodou. Každopádne mi najviac učaroval zo všetkých troch výrobkov, jeho účinky boli dokonalé a určite rada sa k nemu bude naďalej vracať. Balenie 15 ml.

Pleťová voda- osviežujúca, príjemná pepermintová voda, ktorá slúži na celkovú starostlivosť o pleť. Okrem toho môže slúžiť ako osviežujúca voda, mala som pocit po prvom použití že pôsobila na pokožku blahodarne.Po namáhavom dni, vás nabije novou energiou a pleť znova môže pokojne dýchať. Aplikovanie: Nastriekala som na odličovanie tampónmi, po natierala som ju po celej pleti. Vždy pri použivaní, som sa cítila veľmi uvoľnene, totiž pleťová voda má viac využitia. Čo celkom preferujem na výrobku je obal v sklenenom prevedení. Ďalším plusom je že sa s ním dobre pracuje, obal sa skladá z rozprašovaču.Tým sa s produktom ešte lepšie pracuje.
Pleťová voda mi moc, pomohla na akné je ako balzam na duši. Po pár použitiach som videla veľký pokrok, stačí pár pretretí a výsledok je na svete. Vôňa bola intenzívna u každých produktoch, pri každodennom používaní mi viac viac prirástla k srdcu. Balenie 15 ml. 

Moje dojmy: Cela sada bola užitočná, pomohla mi s aknóznou pleťou i našli sa výrobky, ktoré mi úplne nesadli aj tak som rada že som mohla niečo nove vyskúšať od Navii. Balíček určite stojí za vyskúšanie, ak máte problémy s pleťou oplatí investovať. Majú rôzne sady čí na mastnú alebo suchú pleť, stačí si vybrať. Krabička sa hodí vždy + také krásne produkty ani nehovorím. Práve preto som ju vybrala, že je to prírodná kozmetika Vám nikdy ubližovať nebude práve naopak. Vyskúšali ste už niečo od nej?

 

4 komentáre:

  1. S tým konopným krémom som mala tiež problém, pre moju mastnú pleť bol veľmi ťažký, tvár som po ňom mala ešte mastnejšiu. Ostatné dva výrobky už síce zakúpené mám, no práve dokončujem iné produkty, takže zatiaľ len čakajú kým ich poriadne vyskúšam. Som zvedavá, podľa tvojej recenzie by mi mohli tiež vyhovovať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tu najdete to co vas zaujima prirodna a bio kozmetika z damasskej ruze

      Potešte svojich blízkych vianočným darčekom

      Odstrániť
  2. Potešte svojich blízkych vianočným darčekom
    https://www.bulgarianrose.sk/sk/stranka/vitajte

    OdpovedaťOdstrániť