utorok 26. decembra 2017

Vianoce 2017-výzdoba,stromček,dobroty,líčenie......

Ahojte :)
Prajem krásne,šťastné,veselé Vianoce aby sa Vám splnili všetky priania hlavne aby ste si tento deň užili v kruhu rodiny a v zdraví samozrejme.
Ukážem vám ako sme sa mi pripravili na Vianoce akú výzdobu máme,čo sme piekli ďalšie zaujímave vianočne veci.....

Čo sa týka vianočných stromčekov zvykli sme si dávať viac ako jeden tento rok to bude nebude inak minulý máme štyri stromčeky z ktorých sú dva menšie.Tentokrát sme zvolili zlato-hnedý stromček myslím že taký istý ako minuloročný.

Druhý sme kombinovali do fialovo-strieborných farieb ešte sme dali salónky čokoládové aspoň to trošku ozvláštni stromček.

Tretí v poradí je malý farebný,blikajúci ktorý je len taký v menšom prevedení jedine na stôl ako výzdoba.

Posledný tu máme ladený do červenej,zelenej kombinácii + drevená výzdoba myslím že takáto výzdoba s drevenými doplnkami už zaniká skoro všetci si väčšinou dávajú len také moderné stromčeky.

                Náš adventný venček ručne vyrábaný zladený do zlatej farby samozrejme aj sviečky.

Výzdoba 
Čo sa týka koláčikov sme tento rok piekli linecké,šuhajdy,nugatový a oriešok.Vy ste čo piekli? Vianočnú večeru máme ako každý rok zemiakový šalát a rybu a vy?

Na záver by som ukončila Vianočný outfitom tento rok som ladila do čiernych šiat s doplnením čiernych,vzorovaných pančušiek.Doplnila som ich doplnkami výrazným náhrdelníkom a hodinkami-Ako líčenie som zvolila trošku výrazne napr.pery atd....



6 komentárov: