štvrtok 14. decembra 2017

Tipy na vianočné darčeky


Ahojte:)
Po dlhšom uvažovaní som sa rozhodla urobiť článok s pár typmi aké darčeky sú vhodné hlavne nikoho nenútim aby sa toho držal,sú to moje názory môžte si vziať len inšpiráciu napríklad.Veľa ľudí je takých čo iba pred 24 dňom nemajú darčeky myslím že na vyber darčeku treba viac času netreba si to nechávať na poslednú chvíľu.Tak aspoň 2 týždne pred Vianocami je najideálnejšie premýšľať čo by bolo dobré kúpiť ale hlavne nenápadne sa opýtať čo ten daný človek by chcel,čo má rad, podľa toho sa dá veľa zistiť ja to vždy tak praktizujem podľa toho kupujem darčeky.Posledné roky vždy takto niečo kúpim alebo na plánujem čo by sa mu páčilo alebo jej pretože kupovať zbytočnosti ktoré nevyužije je úplne zbytočné kupovať....určite to veľa z vás pozná ani sa to moc neoplatí keď to ani nevyužije.

Pre mužov/pánov
1.Parfém bez nej sa žiadny chlap nezaobíde na Notino nájdete veľa rôznych značiek aj značkových za pomerne nízke ceny https://www.notino.sk/hugo-boss/boss-no6-bottled-toaletna-voda-pre-muzov/


2. Kravata - nemusí ísť práve o klasickú čiernu kravatu sú rôzne napr. vtipné alebo s vianočnými motívmi podľa mňa je to dobrý nápad je plno stránok kde nájdete rôzne motívy.
  
3. Župan- určite pre zimné obdobie ideálny hlavne z teplého materiálu aspoň zahreje,môžte si vyrobiť  špeciálne s vlastným meno alebo s rôznymi inými motívmi.

4. Oblečenie- myslím že obecne s oblečením nič nepokazíte nemusí ísť práve o také klasické veci môžte to pojať inak napr. vianočné svetre sú dosť originálne majú ich skoro všade.Okrem toho zahrejú i oživia outfit.


5. Hodinky- ďalší kúsok pre niektorých mužov zásadný ale hodinky alebo iný šperk sa nikdy nestratí hodí sa ku k všetkému.

6. Peňaženka- vec bez ktorej sa žiadny chlap nezaobíde majú rôzne veľkosti,farby,materiály majú rôzne treba už len vybrať.Môžte ísť do drahších kúskov lebo je to taká vec ktorá by mohla dlhšie vydržať. 

7. Kryt na mobil- originálny darček na mobil.

8. Elektronika - určite najideálnejší darček pod stromček dnešnej dobe.

9. Lístky do kina- darček ako vyšitý pre obľúbencov filmov....
  
10. Darčekové poukážky- taký poukaz tiež nie je na škodu buď na knihy,kozmetiku alebo na elektroniku určite urobí radosť.
  
Pre ženy

1. Šperky,Hodinky- celkovo šperky a bižutéria sú kúsky ktoré ženy radi nosia určite každú ženu poteší aj jednoduchý šperk alebo niečim výrazným.Tak isto je to aj s hodinkami sú rôzne buď menej výrazne alebo masívne treba sa už len trafit do vkusu.





 2.Parfém- vec bez ktorej sa ženy nezaobídu určite kvalitná,voňavá toaletná voda ktorá, nemôže chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke na Notino majú rôzne značky od lacnejších po drahšie.

3. Kozmetika- podľa mňa sa viac oplatia kozmetické kazety s kozmetikou pretože to sa skôr oplatí ako len jeden samotný produkt ak ste si všimli na webových stránkach sa objavujú rôzne darčekové sady.Pre milovníčky kozmetiky je to určite dobrý tromf do darčeku.





4.Oblečenie- môžte vybrať niečo vianočnejšie ako sú vianočné svetre,pyžamo i župan,teplakové súpravy atd....Nájde sa toho veľa čo by potešilo ale ak nevie si rady tak vyberte darčekovú poukážku do určitej sumy máte problém vyriešený.Aspoň si vyberie čo chce aj unosí.

5.Diár- pre nás ženy je určite praktické mať dáky prehľadný diár kde si budeme plánovať ba i organizovať čo v daný deň plánujeme.Myslím že je to veľmi užitočná vec čo sa týka času...Veľmi sa mi zapáčil diár ktorý navrhla youtoberka Lucypug má nádherný dizajn určite pre plánovanie ako stvorený...


  
Typy pre priateľku/priateľa,rodičov,starých rodičov

1.Oblečenie- dobrým nápadom je určite trička s vlastnými menami,hrejivé papuče,svetre vianočné,tašky plátené s motivačnými sloganmi alebo napr.fotkami

2.Kozmetika- kozmetické i čajové kazety





3.Wellness pobyty- najlepším odpočinkom je odych takýmto darčekom sa nedá nič pokaziť.

4. Knihy,poukážky- pre milovníkov kníh sú isto dobrý nápadom môžte mu zakúpiť aj poukážku kde si môže vybral a čo by si rád prečítal.


Tak aspoň kúsok som Vám odporučila čo by bolo dobré vybrať môžte aspoň inšpirovať vybrať niečo čo sa bude danému človeku páčiť.

Napíšte mi do komentára či už máte niečo kúpené či radšej kupujete cez internet alebo v obchode...

                                                                       Odkazy 
                                                    
                            https://www.chcemtricko.sk/Frote-zupan-s-menom-d151.htm
                                                                https://hodinky.heureka.sk/ 
                          https://www.zoot.sk/kategoria/17615/muzi/batohy-tasky-penazenky
                                                    https://www.premobily.sk/obaly--puzdra-a-kryty/
                                https://www.martinus.sk/seria/darcekove-poukazky-martinus-sk
                                                    https://www.zlavomat.sk/darcekovy-poukaz#
                                       https://www.isperky.sk/vsetky-sperky/strieborne-sperky.html/ 
                                                    https://www.notino.sk/parfemy-zeny/
                                       https://www.dermacol.sk/produkt/vb-aroma-ritual-irish-coffee-3/ 
                                                    https://www.pinkpanda.sk/christmas-collection 
                                                    https://www.martinus.sk/authors/lucy-pug 
                                                              https://www.faxcopy.sk/  
                                                    https://www.zlavomat.sk/cestovanie/wellness-pobyty
                                                                
                                                            
 


 

1 komentár:

  1. Skvelé tipy! Ja už mám viac menej všetky darčeky nakúpené, už ich len treba zabaliť :) Všeobecne mám radšej online nakupovanie, no samozrejme závisí od toho, čo chcem kúpiť, napr. kozmetiku nakupujem na nete veľmi často :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť