streda 28. augusta 2024

3 - jednoduché outfity

 Ahojte 💗

V rámci spolupráce s bsstyl mi vybrali kúsky, ktoré presne zodpovedajú môjmu štýlu obliekania. V ponuke majú módne oblečenie, obuv a doplnky ku outfitom. Oceňujem, že ponúkajú oblečenie pre rôzne typy postáv, takže tu si skutočne vyberie každý. Jedná sa o český e-shop, ktorý teraz rozširuje svoju ponuku aj na Slovensko. V tomto článku sa pozrieme na to, čo som dostala a ako mi tieto kúsky sadli. 

Prajem príjemné čítanie!

  

Nohavice Trendy Short - sú v univerzálnej čiernej farbe a po bokoch majú praktické vrecká. Materiál 65% viskóza, 30% nylón, 5%  elastan. Majú klasický strih dlhých nohavíc, ale ja ich radšej nosím ohnuté, pretože tak vyzerajú zaujímavejšie a praktickejšie. Oceňujem, že majú pevný a kvalitný materiál. Trochu som sa obávala, či mi v nohaviciach nebude teplo v tomto horúcom letnom počasí, ale vďaka ich kvalite sú na tele príjemne chladivé.


Vďaka univerzálnej farby sa k nim skutočne kombinujú rôzne kúsky, či športovejšie alebo elegantnejšie. Ja som k nim kombinovala kúsky do elegantnejšieho štýlu. Ako doplnky som zvolila čierne elegantné espardrilky, ktoré sa ku nohaviciam hodia a vytvorili pekný outfit.

Tunika Clear Vida - v čokoládovej farbe, materiál 50 % bavlna a 50% viskóza. Tunika má okrúhly výstrih a dlhé rukávy, ale nosím ju skôr s vyhrnutými rukávmi. Spodná časť tuniky sa dá stiahnuť pomocou gumičky, čo je pre postavu so širokými bokmi výhodné, pretože ju opticky zúži.


Praktický kúsok v tmavej farbe spolu s nohavicami vytvárajú úplne jednoduchý, ale zároveň pekný a moderný outfit. 


Predĺžené sako Elegant Eko - v jesennej krémovo-hnedej farbe. Materiál 100% polyester. Neskutočne prijemný mäkučký materiál je ideálny pre chladné jesenné rána. Sako má bočné vrecká a na ľavom vrecku je detail módnej značky, ktorý ho ozvláštňuje. 


Predĺžené sako bez zapínania má podobný štýl ako cardigan. Tým, že má svetlejšiu farbu, tak sa hodí ku tmavým kúskom, ako sú čierne nohavice Trendy Short a tunika Cleard Vida. Doplnky som volila do svetlejších farieb, ktoré celkový outfit skvelo dopĺňajú a dodávajú mu eleganciu. Výsledný outfit je vhodný na každodenné nosenie aj na rôzne príležitosti, kde v ňom určite zažiarite. 

Všetky kúsky ma zaujali a sú neskutočne pohodlné. Za mňa veľká spokojnosť!

Ktorý kúsok Vás zaujal?
Ďakujem za každý komentár 💗💗💗