pondelok 29. júla 2024

Manafactura - sada telovej kozmetiky

Ahojte 💗

V dnešnom článku Vám urobím recenziu na kozmetickú značku MANUFAKTURA.

MANUFAKTURA - kozmetika inšpirovaná českou tradíciou a prírodou, plná ručnej práce. Pri výrobe produktov využívajú sedmokrásky, levanduľa, poctivé pivo a víno z južnej Moravy. Spracúvajú samotné ingrediencie a vytvárajú kvalitnú kozmetiku. V portfóliu majú telovú, vlasovú, pleťovú kozmetiku i produkty na vnútorné použitie. Kozmetická značka Manufaktura vyrába mnoho zaujímavých produktov, stačí len vyskúšať a budete spokojný ako ja. Kozmetika mi prirástla k srdcu, môžem doporučiť!

Na Vianoce som dostala sadu telovej kozmetiky Manufaktura s vôňou osviežujúcej marhule. Sada obsahuje: sprchovací gél, telové mlieko, krém na ruky.

Sprchovací gél Marhuľa - olejovitý sprchovací gél na telo s výťažkom z marhúľ, mandľovým olejom a ovseným beta-glukánom. Má výraznú, ale zároveň príjemnú vôňu. Celá miestnosť po ňom krásne vonia a pokožka je nádherne jemná a voňavá. Vydrží dlho voňať na pokožke, čo je ďalším benefitom, takže za mňa produkt je naozaj top.

 

 
Sprchovací gél je vhodný pre všetky typy pokožky, hlavne pre suchú pokožku. Keďže má hustejšiu konzistenciu, tak stačí malé množstvo produktu a urobí dostatočnú penu. Pokožka nádherne vonia, po niekoľkých hodinách ju stále cítiť na pokožke. Produkt sa aplikuje prostredníctvom dávkovača, s ktorým sa skvele pracuje. Balenie je strednej veľkosti a vydrží dlhšie, tým že má hustejšiu konzistenciu.
 
 
Telové mlieko Marhuľa - hydratačné telové mlieko. Obsahuje prírodné oleje, výťažky z marhúľ, vitamín E, kyselinu hyalurónovú a kyselinu mliečnu. Produkt je vhodný pre všetky typy pokožky, hlavne pre suchú pokožku je ako balzam na duši. Pokožke vracia pružnosť prostredníctvom anti-aging efektu. Okrem toho sa odporúča používať po opaľovaní. Pokožke dodá žiarivý odlesk a chráni ju pred slnečnými lúčmi.

 
Pokožka po nanesení je nádherne voňavá, vyživená a hydratovaná. Stačí aplikovať malé množstvo, tým že má hustejšiu konzistenciu. Čo je skvelé, že nemusím každý deň používať, pretože má mastnejšiu konzistenciu a pokožka je dosť premastená a práve na moju suchú pokožku nôh je to skvelý produkt. Prekvapilo ma, že dosť dlho vydrží na to, koľko ho používam. Balenie má 250 ml, takže to je ďalšou výhodou. Môžem odporučiť!!!

 
Krém na ruky Marhuľa - hydratačný krém na ruky. Zjemňuje suchú pokožku, zvláčňuje a vyživuje pokožku. Je vhodný pre suchú pleť. Obsahuje extrakt z marhuľového oleja, vitamíny - A, C, E, bambucké maslo, kyselinu hyalurónovú a panthenol. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že krém veľmi pekne vonia. Pokožka rúk je vyživená a hydratovaná. Celkovo sa mi páči, že stačí skutočne malé množstvo a dosť dlho vydrží. Ďalšou výhodou je, že sa po ňom ruky nemastia a rýchlo sa vstrebáva do pokožky.
 

Skúšali ste niečo od značky Manufaktura?
Budem rada za vaše komentáre 💗💗💗