piatok 21. júna 2024

Leto je v plnom prúde !!!

 Ahojte 💗

V rámci spolupráci s bonprix som si vybrala letné kúsky, ktoré má zaujali na prvý pohľad. Ku letnému obdobiu nepochybne patria farby. V lete najradšej nosím pestrofarebné oblečenie doplnené jednoduchými kúskami. V dnešnom článku vám predstavím outfity, ktoré budú poskladané v podobnom štýle. Verím, že sa vám budú páčiť. Prajem príjemné čítanie!  

 
Šaty s volánikmi a opaskomdlhé farebné šaty v tyrkysovo-ružovej farbe s kvetinami. Výstrih šiat do V ocení mnoho žien. Jednoduchý štýl šiat je ozvláštnený s volánikmi a opaskom, ktorý perfektne doladí celkový outfit. Materiál: vrchný materiál 95% polyester a 5% elastan.
 
 
Šaty sú farebné, takže sa k nim veľmi ľahko kombinujú kúsky. Ku šatom som zvolila staroružové sandále na opätku a kabelku v podobnom farebnom prevedení. Ako doplnok som zvolila veľký slamený klobúk, ktorý sa ku šatám perfektne hodí a je ideálny na horúce letné dni.
 
 
Pestro-farebné šaty sú maximálne pohodlné, vzdušné a cítim sa v nich komfortne. Sadnú hlavne na vysokú postavu a zakryjú všetky nedostatky, ktoré netreba príliš ukazovať. Sú praktické a dajú sa nosiť na rôzne spôsoby, či elegantne alebo športovo.
 
 
Džínsová bunda - v modrej farby demin, má dlhé rukávy a praktické vrecká po bokoch. Bunda je maximálne pohodlná a príjemná, čo je výhodou pri nosení. Má krátky strih, takže sa hodí ku šatám aj k nohaviciam. Spôsob zapínania gombičkami, ale ja ju nosím bez zapínania. Materiál: 75% bavlna, 24% polyester, 1% elastan.
 
  
Džínsová tmavomodrá bunda je základ v šatníku. Rifľovina sa znova vracia do módy, čo ja oceňujem, pretože je to praktický kúsok. K bundičke som si obliekla farebné šaty a myslím, že sa dokonale k sebe hodia. Mne sa táto kombinácia farieb veľmi páči a počas letných dni práve takýto outfit využijem. Dotvárajú spoločne zaujímavý outfit.
 
Ako sa vám páčili kúsky, ktoré som si vybrala?
Budem rada za vaše komentáre 💗💗💗